SCM Zalău, încotro?

Trei victorii şi trei înfrângeri este bilanţul echipei SCM Zalău după şase meciuri disputate în actualul sezon, dintre care, două în Cupa României şi patru în campionat. După victoria la limită din Cupa României împotriva Şimleului, zălăuanii au fost eliminaţi din competiţie de CA Oradea, la finalul unui meci în care SCM părea favorită certă. A urmat victoria „en-fanfare” din prima etapă, 8 – 1 cu Progresul Şomcuta Mare, apoi succesul la limită de pe terenul CSM-ului Satu Mare. De două etape, echipa condusă de George Zima şi Alexandru Pop nu a mai simţit gustul victoriei, pierzând pe teren propriu cu Sportul Şimleu, iar sâmbătă după-amiaza, la Baia Mare, 2 – 3 în faţa Minaurului.
Zalăul a avut un început promiţător la Baia Mare, reuşind să deschidă scorul după numai şapte minute de joc, prin Sergiu Jurj, rezultat cu care s-a intrat şi la cabine după primele 45 de minute. În repriza a doua, jocul Zalăului nu a mai fost la fel de ofensiv, iar gazdele au profitat la maxim de acest lucru. Minaur a înscris pentru 1 – 1 după numai câteva minute de la reluare, prin Viorel Chinde, iar în minutul 68, Ciprian Stanciu a dus formaţia maramureşeană în avantaj, transformând o lovitură liberă din marginea careului. Acelaşi Stanciu a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 90+2, iar până la final a mai înscris şi Zalăul o dată, prin fundaşul Răzvan Dulap.
După patru etape, SCM Zalău ocupă locul şase, cu şase puncte, urmând ca în etapa viitoare, programată sâmbătă, să primească vizita celor de la Lotus Băile Felix, echipă situată pe locul trei în clasament.

foto: Minaur Baia Mare-facebook

5 Thoughts to “SCM Zalău, încotro?”

 1. Anonim

  Conducere slabă au adus jucătorii pe pile bine că sunt cu bani la zi

 2. Suporter

  Echipa de cupa satelor ! Antrenor modest rau, echipa nu e pregatita ….Primarele Ciunt trebuie sa intervina ..! PURA -TARLE viteza de la fotbal, habarnisti rau !

 3. Anonim

  Până ce e Pașca la echipă nu va fi rezultate pasca trebuie să meargă de la club demisia pasca

 4. Anonim

  Era de asteptat de la o echipa condusa politic de oameni care nu au treaba cu fotbalul. Jucatorii nu mai stiu de cine sa asculte, toata lumea da indicatii. Asta o stiu de la un fotbalist venit la Zalau , care nu stia cati sefi sunt si care ce treaba are.

  1. Anonim

   Mai trebuie conducători la echipă sunt cam putini

Leave a Comment