Sportul Şimleu „iernează” în fotoliul de lider al Ligii a IV-a

Liga a IV-a de fotbal a fost întreruptă cu o săptămână mai devreme decât era programat, conducerea AJF sălaj stabilind bursc şi dintr-o dată ca etapa a treia din retur să se desfăşoare anul viitor, cu toate că vremea ar fi permis jucarea partidelor din această rundă. Au fost chiar o serie de oficiali ce s-au arătat nemulţumiţi de decizia onducerii AJF, însă etapa a XIV-a se va desfăşura în luna martie.
Ca urmare a victoriei din derby-ul susţinut pe teren propriu cu Rapid Jibou (2 – 1), Sportul Şimleu ocupă primul loc cel puţin până la reluarea campionatului, fiind la egalitate de puncte cu formaţia de pe malul Someşului. Ambele echipe au câte 31 de puncte, în timp ce locul trei este ocupat de Dumbrava Gâlgău, cu 27 de puncte. Olimpic Bocşa şi AS Ileanda se situează pe ultimele două locuri.
Ultima partida desfăşurată în acest an a avut loc duminică, fiind o restanţă din etapa a X-a, între Someşul Someş Odorhei şi AS Cosniciu, meciul încheindu-se la egalitate, scor 3 – 3, după ce oaspeţii au condus la pauză cu 2 – 0.
Partea a doua a campionatului va avea un program încărcat, având în vedere că până la finalul sezonului mai sunt de disputat nouă etape din retur, apoi urmează play-off-ul pentru echipele clasate pe primele patru poziţii, ceea ce înseamnă încă şase etape.
Programul primei etape din 2020: Silvania Cehu Silvaniei – AS Cosniciu, Dumbrava Gâlgău – Rapid Jibou, CS Barcău Nuşfalău – Olimpic Bocşa, Sportul Şimleu Silvaniei – Somşeul Someş Odorhei şi Ardealul Crişeni – AS Ileanda.

Leave a Comment