Sportul Şimleu a rămas fără antrenor după ce Dacian Nastai s-a întors la FCSB

Dacian Nastai, antrenorul sătmărean care a mai antrenat la Şimleu Silvaniei în perioada când echipa era în Liga a II-a, s-a despărţit de formaţia de la poalele Măgurii. Tehnicianul din judeţul vecin a primit o ofertă tentantă din partea FCSB Clinceni, fosta Unirea Constanţa, care va evolua în Liga a II-a, acceptând în această săptămână propunea ilfovenilor. FCSB Clinceni este condusă de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, echipa urmând să devină „satelitul” vicecampioanei României.

Despărţirea lui Dacian Nastai de Sportul Şimleu a fost confirmată atât de tehnician, cât şi de preşedintele Şimleului, Ioan Gurzău, acesta din urmând căutând deja înlocuitor pentru sătmărean.

„Nu au fost probleme legate de contractul meu cu Sportul Şimleu, fiindcă mi-a expirat în data de 1 iulie”, a afirmat Nastai pentru liga2.ro.

Dacian Nastai va lucra la noua sa echipă cu o parte dintre jucătorii pe care i-a mai avut sub comanda sa la FCSB U19 şi FCSB 2, fiind la un moment dat chiar în staff-ul primei echipe a FCSB.

Ca antrenor principal, Nastai a mai pregătit Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Silvania Şimleu Silvaniei şi Luceafărul Oradea.

Dacian Nastai a devenit antrenorul celor de la Sportul Şimleu în vara anului trecut, luându-i locul lui George Zima, care a ajuns la un acord cu SCM Zalău.

 

2 Thoughts to “Sportul Şimleu a rămas fără antrenor după ce Dacian Nastai s-a întors la FCSB”

  1. […] Dacian Nastai, antrenorul sătmărean care a mai antrenat la Şimleu Silvaniei în perioada când echipa era în Liga a II-a, s-a despărţit de formaţia de la poalele Măgurii. Tehnicianul din judeţul vecin a primit o ofertă tentantă din partea FCSB Clinceni, fosta Unirea Constanţa, care va evolua în Liga a II-a, acceptând în această săptămână propunea ilfovenilor. FCSB Clinceni este condusă de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, echipa urmând să devină „satelitul” vicecampioanei României. Despărţirea lui Dacian Nastai de Sportul Şimleu a fost confirmată atât de tehnician, cât şi… Citeste mai mult […]

  2. […] Dacian Nastai, antrenorul sătmărean care a mai antrenat la Şimleu Silvaniei în perioada când echipa era în Liga a II-a, s-a despărţit de formaţia de la poalele Măgurii. Tehnicianul din judeţul vecin a primit o ofertă tentantă din partea FCSB Clinceni, fosta Unirea Constanţa, care va evolua în Liga a II-a, acceptând în această săptămână propunea ilfovenilor. FCSB Clinceni este condusă de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, echipa urmând să devină „satelitul” vicecampioanei României. Despărţirea lui Dacian Nastai de Sportul Şimleu a fost confirmată atât de tehnician,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment