Sportul Şimleu a pierdut la scor primul amical. Urmează duelul cu CSM Olimpia Satu Mare

Sportul Şimleu a început pregătirile de iarnă cu o întârziere de o săptămână, iar primul amical a avut loc abia la finele săptămânii trecute. Adversară a fost Lotus Băile Felix, o formaţie ce-şi propune calificarea în play-off, partida desfăşurându-se la Salonta, pe un teren cu suprafaţă sintetică. Şimleuanii au beneficiat şi de aportul celor patru achiziţii noi: Rareş Baciu, David Ciurcui, Dragoş Mureşan şi Octavian Ivan, ultimul fiind portar.

Fără aportul unor jucători importanţi pe care i-a avut în echipă înaintea pauzei de iarnă, Sportul Şimleu nu a pus prea mari probleme formaţiei bihorene, care s-a impus cu 4 – 0. Lotus a condus încă de la pauză cu 3 – 0, prin reuşitele lui Darius Gheban, Cosmin Sârbu şi Ioan Hora, iar după pauză, pentru bihoreni a mai înscris Florin Pop.

Pentru Sportul Şimleu urmează sâmbătă al doilea amical, la Satu Mare, împotriva echipei CSM Olimpia Satu Mare. Partida este programată la ora 12:00, la Baza Sportivă „Dinamo”.

 

 

One Thought to “Sportul Şimleu a pierdut la scor primul amical. Urmează duelul cu CSM Olimpia Satu Mare”

  1. […] Sportul Şimleu a început pregătirile de iarnă cu o întârziere de o săptămână, iar primul amical a avut loc abia la finele săptămânii trecute. Adversară a fost Lotus Băile Felix, o formaţie ce-şi propune calificarea în play-off, partida desfăşurându-se la Salonta, pe un teren cu suprafaţă sintetică. Şimleuanii au beneficiat şi de aportul celor patru achiziţii noi: Rareş Baciu, David Ciurcui, Dragoş Mureşan şi Octavian Ivan, ultimul fiind portar. Fără aportul unor jucători importanţi pe care i-a avut în echipă înaintea pauzei de iarnă, Sportul Şimleu nu a pus prea… Citeste mai mult […]

Leave a Comment