Sportul Șimleu a obținut prima victorie a sezonului chiar pe terenul Zalăului

Deși venea după două victorii în deplasare, SCM Zalău a fost de nerecunoscut sâmbătă, pe teren propriu, în fața formației  Sportul Șimleu, care a înregistrat două remize în primele două runde. Jucătorii Șimleului sunt neplătiți de două luni, în timp ce la Zalău nu există astfel de probleme, dar, în teren, situația a fost total opusă. Șimleuanii au jucat cu mai multă ambiție și au profitat de gafele zălăuanilor, conducând la un moment dat cu 2 – 0 în „derby-ul Sălajului”. SCM Zalău a jucat în inferioritate numerică din minutul 15, după eliminarea lui Gorovei, dar în minutul 75 și oaspeții au rămas în zece oameni, după eliminarea lui Petruș.

Sportul a intrat cu avantaj la vestiare, după golul marcat de Cătălin Vaida, care a profitat de o greșeală copilărească a portarului Andrei Pop. Nici schimbările făcute la pauză de antrenorul Zima nu a schimbat mult în bine jocul Zalăului, iar în minutul 48, tot Șimleul a punctat, Gueye Mansour transformând un penalty pe care tot el l-a obținut, după un fault comis de portarul Andrei Pop.

Zalăul a redus din handicap în minutul 71, prin Moisi, iar în ultimele minute a irosit trei ocazii mari. Șimleuanii s-au impus la limită în cele din urmă, obținând primul succes al sezonului chiar pe Stadionul Municipal din Zalău, în timp ce formația de la poalele Meseșului a debutat cu stângul pe teren propriu, suferind un eșec greu de digerat.

 

 

4 Thoughts to “Sportul Șimleu a obținut prima victorie a sezonului chiar pe terenul Zalăului”

  1. Anonim

    Și-a revenit scm Zalău cheltuie bani dejaba trăiască psd în frunte cu Alin Pop și Pașca bravo Zima și Duțu divizia B scrie pe voi

  2. Anonim

    Acest rezultat se poate mulțumi lui Pașca marius marele manager care nu se pricepe la nimic că antrenor zero e că rezultate nu are dar nici că manager nu e bun demisia pasca

  3. Suporter

    Ba frustratilor ! Iar e Pasca de vina ? El antreneaza echipa ? Sunteti praf rau !

Leave a Comment