HC Zalău, victorie la primul meci pe teren propriu din actualul sezon

HC Zalău a susținut sâmbătă dimineața primul meci oficial pe teren propriu cu spectatori după aproape 19 luni de pauză, echipa pregătită de Gheorghe Tadici întâlnind CSM Slatina. Zălăuancele s-au impus cu scorul de 24 – 20, după o primă repriză echilibrată, la finalul căreia scorul a fost 12 – 12. În partea secundă, Zalăul a punctat mai bine, iar Paula Teodorescu a avut câteva intervenții foarte bune, chiar și la o aruncare de la șapte metri. Imediat după pauză, zălăuancele s-au desprins la 16 – 13, slătinencele au revenit la o singură lungime în spate, echipa lui Tadici s-a depsrins din nou, iar oaspetele au mai avut un moment de revenire, apropiindu-se la 21 – 20 în minutul 55. În ultimele minute, doar Zalăul a punctat, de trei ori consecutiv, două goluri fiind marcate de Mouna Jlezi și unul de Loredana Vartic.

„A fost un meci greu, în care am muncit mult, mai ales pe faza de apărare. Avem jucătoare tinere, care s-au bătut mult pe faza de apărare. Suntem mulțumiți că am obținut cele trei puncte, le mulțumim și spectatorilor care au fost alături de noi și sper să avem evoluții cât mai bune și în etapele viitoare”, a declarat Elena Tadici, antrenorul secund al Zalăului.

HC Zalău: Paula Teodorescu, Raluca Kelemen – Alexandra Dindiligan (8), Mouna Jlezi (6), Teodora Popescu (3), Andreea Mărginean (2), Loredana Vartic (1), Emilia Lazic (1), Bianca Berbece (1), Ioana Bălăceanu (1), Cristina Mitrache, Alexandra Vrabie, Toth Krisztina, Tatyana Prycop și Sabrina Lazea. Antrenori: Gheorghe Tadici (principal) și Elena Tadici (secund)

2 Thoughts to “HC Zalău, victorie la primul meci pe teren propriu din actualul sezon”

  1. Suporter

    Mihart era in tribuna ,scria ceva ,ce se intimpla pe teren !

Leave a Comment