Sportul Şimleu a câştigat eventul în Sălaj

Sportul Şimleu – AS Chieşd 7 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Cristian Ţurcaş (min. 31), Tudor Ulmeanu (min. 49), Ioan Moşincat (min. 51), Adrian Gheţi (min. 72 şi 79), Silviu Crişan (min. 81 şi 90+2), respectiv Marius Arghilean (min. 17) şi Daniel Pop (min. 53)

Devenită campioană în Liga a IV-a de fotbal, echipa pregătită de Lupo Csaba a câştigat sâmbătă şi faza judeţeană a Cupei României, după ce a dispus cu scorul de 7 – 2 de AS Chieşd. Finala fazei judeţene a Cupei României a avut loc pe terenul din Crasna, între Sportul Şimleu, campioana judeţului Sălaj şi AS Chieşd, care a eliminat în semifinale Olimpic Bocşa la loviturile de departajare. Formaţia şimleuană pornea cu prima şansă, însă Chieşdul a rezistat o repriză în faţa campioanei judeţene, scorul la finalul primei reprize fiind egal, 1 – 1. Chieşdenii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 17, prin Marius Arghilean, dar Cristian Ţurcaş a restabilit egalitatea în minutul 31. După pauză, şimleuanii au început „recitalul” prin Tudor Ulmeanu, care a marcat la doar patru minute de la reluare pentru 2 – 1. Două minute mai târziu, Ioan Moşincat a majorat avantajul Şimleului, iar în minutul 53, Daniel Pop a redus din handicap. În ultimele 20 de minute, Adrian Gheţi şi Silviu Crişan au reuşit câte o „dublă”, stabilind scorul final, 7 – 2.
Pentru Sportul Şimleu urmează la finalul acestei săptămâni un meci mult mai important, formaţia pregătită de Lupo Csaba urmând să întâlnească sâmbătă campioana judeţului Bihor, CS Sînmartin, în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Partida va avea loc la Câmpia Turzii, începând cu ora 18:30.

Leave a Comment