Sportivii de la CS Dani-San Zalău, medaliaţi cu aur la „Mondialele” din Cehia

Cea de-a XII-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan a avut loc zilele trecute, la Pardubice, în Cehia, printre cei peste 700 de sportivi din 32 de ţări fiind prezenţi şi karateka de la CS Dani-San Zalău. Delegaţia condusă de antrenorul Dan Chiş a fost formată din patru sportivi: Mihail Chiş, Andrei Chiş, Darius Goron şi Samuel Benţa.

Cu rezultate remarcabile în competiţiile internaţionale din în anii anteriori, sportivii clubului Dani-San şi-au respectat blazonul, reuşind să obţină şi în acest an trei titluri mondiale, dar şi alte clasări pe podium. Mihail Chiş a devenit campion mondial în proba de kumite shobu-ippon la categoria minicadeţi, obţinând şi un bronz la kumite shobu-sanbon. Andrei Chiş a concurat la juniori, devenind campion mondial tot în proba de kumite shobu-ippon. Acesta a mai cucerit două medalii de argint în probele de kumite WKF şi kumite shobu-sanbon. Darius Goron, un alt produs de excepţie al CS Dani-San, a devenit campion mondial la kumite shobu-ippon la categoria Under 21, iar la seniori a devenit vicecampion mondial la kumite WKF.

Samuel Benţa nu a reuşit să urce pe podium, acesta suferind o accidentare ce nu i-a permis să se pregătească la intensitate maximă pentru competiţia din Cehia.

„Rezultatele obţinute de sportivii mei sunt rodul muncii lor. Şi-au confirmat valoarea, reuşind să câştige câte un titlu mondial, rezultat pentru care este nevoie de multă muncă, dăruire şi sacrificii. Din păcate, accidentarea suferită şi lipsa antrenamentelor şi-a spus cuvântul în evoluţia sportivului Samuel Benţa, care nu a reuşit să urce pe podium. Sunt foarte mulţumit de rezultate obţinute, iar pe această cale ţin să le mulţumesc tuturor celor care ne susţin şi sunt alături de noi”, a declarat antrenorul Dan Chiş.

2 Thoughts to “Sportivii de la CS Dani-San Zalău, medaliaţi cu aur la „Mondialele” din Cehia”

  1. […] Cea de-a XII-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan a avut loc zilele trecute, la Pardubice, în Cehia, printre cei peste 700 de sportivi din 32 de ţări fiind prezenţi şi karateka de la CS Dani-San Zalău. Delegaţia condusă de antrenorul Dan Chiş a fost formată din patru sportivi: Mihail Chiş, Andrei Chiş, Darius Goron şi Samuel Benţa. Cu rezultate remarcabile în competiţiile internaţionale din în anii anteriori, sportivii clubului Dani-San şi-au respectat blazonul, reuşind să obţină şi în acest an trei titluri mondiale, dar şi alte clasări pe… Citeste mai mult […]

  2. […] Cea de-a XII-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan a avut loc zilele trecute, la Pardubice, în Cehia, printre cei peste 700 de sportivi din 32 de ţări fiind prezenţi şi karateka de la CS Dani-San Zalău. Delegaţia condusă de antrenorul Dan Chiş a fost formată din patru sportivi: Mihail Chiş, Andrei Chiş, Darius Goron şi Samuel Benţa. Cu rezultate remarcabile în competiţiile internaţionale din în anii anteriori, sportivii clubului Dani-San şi-au respectat blazonul, reuşind să obţină şi în acest an trei titluri mondiale,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment