Sportivi din patru judeţe s-au întrecut la „Cupa Şimleului”

Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei a fost duminică gazda celei de-a XVII-a ediţii a „Cupei Şimleului” la karate shotokan, eveniment organizat de CS Omega Şimleu Silvaniei, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj în colaborare cu Primăria Şimleu Silvaniei şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei. Peste 80 de sportivi din Maramureş, Satu Mare, Bihor şi Sălaj au participat la acest concurs, întrecându-se în probe de kumite individual.
Aşa cum era de aşteptat, cea mai numeroasă delegaţie a fost din Sălaj, peste 40 de sportivi de la CS Dani-San Zalău, Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei şi CS Omega Şimleu Silvaniei cu secţiile din Jibou şi Crasna. Majoritatea au avut o evoluţie bună, iar 12 dintre ei au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: Ariana Dalea, Daria Făgăraşi, Paula Radu, Erik Sava, Bal Matei, Nagy Robert, Sergiu Petriş, Alexandru Chende, Darius Goron, Sergiu Gombaşi, Marius Ilinca şi Mihai Pasztor.
„A fost o competiţie reuşită din toate punctele de vedere, fapt pentru care ţin să le mulţumesc celor care ne-au susţinut în organizarea acestui eveniment. Vreau să-i felicit pe toţi sportivii pentru rezultatele obţinute şi să le urez succes în competiţiile viitoare”, a afirmat Gheorghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei.
La festivitatea de deschidere a evenimentului a fost prezent şi primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş, edilul de sub Măgura fiind încântat de faptul că această competiţie a devenit o tradiţie în oraşul pe care-l reprezintă.

Leave a Comment