Sportivă de la CSS Zalău, campioană naţională la lupte libere

Ultima competiţie din acest an pentru secţia de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv Şcolar Zalău a însemnat cucerirea a patru medalii pentru instituţia condusă de directorul Dorian Faur. Constanţa a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional pentru cadeţi, CSS Zalău fiind printre cele şapte cluburi participante.  Dacă la echipe, luptătorii zălăuani au scăpat printre degete medalia de bronz, la individual, rezultatele au fost foarte bune, obţinându-se o medalie de aur şi trei de bronz.

Casiana Tişea a obţinut cel mai bun rezultat, devenind campioană naţională la categoria 80 de kilograme, fiind a doua medalie din acest an pentru sportiva antrenată de Gheorghe Panc, după cea de bronz obţinută în martie, la Campionatul Naţional Şcolar.

„Nu speram la un astfel de rezultat. Speram la medalie, dar nu la una de aur. O felicit atât pe Casiana, cât şi pe ceilalţi trei sportivi medaliaţi”, a declarat antrenorul Gheorghe Panc.

Casiana Tişea s-a duelat în finală cu o sportivă din Jimbolia, fiind o finală strânsă care a fost câştigată în cele din urmă de reprezentanta CSS Zalău.

Tot la categoria 80 de kilograme, Denisa Paşcalău a câştigat medalia de bronz, fiind în primul an de cadeţi, cu şanse reale la titlul de campioană naţională în 2021.

Pe podium a urcat şi Chiorean Janos, care a luptat în cadrul categoriei 45 de kilograme, fiind mai uşor cu 5 kilograme decât adversarii săi. Cristian Cobe este cel de-al patrulea sportiv de la CSS Zalău medalliat la „Naţionalele” de la Constanţa, obţinând bronz la categoria 50 de kilograme.

Chiorean şi Cobe au fost convocaţi şi la lotul naţional pentru o pregătire centralizată, acţiune ce se desfăşoară la Poiana Braşov, începând cu data de 3 decembrie.

„Mă bucură convocarea celor doi sportivi la lotul naţional, fiindcă de mult timp nu am mai avut copii de la secţia de lupte care să fie chemaţi în pregătire centralizată”, a mai afirmat antrenorul Panc.

 

Alte articole

One Thought to “Sportivă de la CSS Zalău, campioană naţională la lupte libere”

  1. Anonim

    Felicitări Ghiță!

Leave a Comment