Spectacol inedit făcut în tribune de Galeria „Ultra Boys Zalău”

La câteva zile după partida dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti, care s-a jucat „cu porţile închise”, sălăjenii au umplut din nou până la refuz Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Duminică, la ora 14, au fost puse în vânzare biletele rămase, iar după aproximativ o jumătate de oră, au fost epuizate toate tichetele, meciul dintre HC Zalău şi campioana Suediei, H 65 Hoors, jucându-se cu casa închisă.
Cei prezenţi au avut parte de un adevărat spectacol atât pe teren, cât şi în tribune. „Galeria Ultra Boys” Zalău a prezentat un spectacol inedit în tribune. Membrii galeriei au confecţionat un steag imens pe care l-au afişat în debutul partidei, prezentând şi un banner pe care era scris: „Înălţăm tricolorul cu multă mândrie pentru echipă, oraş şi întreaga Românie”.
Nu este prima dată când membrii „Galeriei Ultra Boys Zalău” fac un spectacol de senzaţie în tribunele Sălii Sporturilor, un astfel de „episod” fiind prezentat în luna februarie a anului trecut, la partida dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila, câştigată cu scorul de 28 – 25 de formaţia zălăuană.

Leave a Comment