Şimleuanul Tokoly Francisc, medaliat la Cupa României

După ce s-a clasat pe locul cinci la Campionatul Naţional de culturism, fitness, bodyfitness, bodybuilding şi bikini, culturistul şimleuan, Tokoly Francisc, a avut o evoluţie mai bună la Cupa României, desfăşurată la finalul săptămânii trecute, la Mediaş.

Sportivul legitimat la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei şi antrenat de Ioan Laslo a concurat la categoria 75 de kilograme – culturism, iar la final s-a clasat pe poziţia a treia, intrând în posesia medaliei de bronz. „A fost un concurs puternic, cu sportivi bine pregătiţi, iar rezultatul este cu atât mai îmbucurător”, ne-a declarat antrenorul de la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, Ioan Laslo.
Competiţia de la Mediaş a fost organizată de Clubul Power Gym Mediaş, în colaborare cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness, iar la start s-au aliniat 46 de sportivi (juniori şi seniori), de la majoritatea cluburilor din ţară.
Pentru Tokoly Francisc urmează o nouă competiţie la sfârşitul acestei săptămâni, Trofeul „Hercules”, concurs internaţional ce va avea loc la Băile Felix.

Leave a Comment