Şimleuanul Liviu Antal începe o nouă aventură în Champions League

Devenit campion cu Oţelul Galaţi, grupare cu care a evoluat, în premeră, în cea mai importantă competiţie intercluburi, şimleaunul Liviu Antal are din nou şansa de a evolua în Champions League. Fotbalistul originar din Şimleu Silvaniei s-a transferat în această vară la FC Vaslui, după ce a fost curat, în repetate rânduri, de granzii Dinamo şi Steaua. Gruparea moldavă s-a clasat pe locul, câştigând astfel dreptul de a evolua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, unde va întâlni formaţia turcă, Fenerbahce Istambul.

Repartizata in urna outsiderilor, gruparea patronata de Adrian Porumboiu nu putea avea parte de o tragere usoara. Pe langa Fenerbahce, vasluienii mai puteau intalni Dinamo Kiev (Ucraina), Panathinaikos (Grecia) sau FC Copenhaga (Danemarca).

Chiar dacă vasluienii au parte de un adversar redutabil, Liviu Antal este încrezător în şansele la calificare: „Fenerbahce este un adversar puternic, însă şi noi avem un lot valoros, care cred că poat face faţă unui astfel de adversar. Cel mai important este să înscriem în Turcia, iar dacă rezultatul va fi unul favorabil, cu atât mai bine. Mă bucur că voi juca din nou într-o cupă europeană, sper să fie Champions Leaque, dar dacă nu, va fi bine şi Europa League”, ne-a declarat mijlocaşul şimleuan.

Partida dintre Fenerbahce Istambul şi FC Vaslui este programată miercuri, de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direc de Pro TV.

Leave a Comment