Pregătire pe malul lacului Nistru, pentru karateka de la CS Omega şi CS Dani-San

Asociaţia Nord Amical Karate a organizat săptămâna trecută stagiul anual de karate, pe malul lacului Nistru, în judeţul Maramureş. Peste 40 de instructori, antrenori şi sportivi, din judeţele Maramureş, Bihor şi Sălaj au fost prezenţi la stagiul de pregătire, ce a durat cinci zile.

Judeţul nostru a fost reprezentat de 19 karateka de la CS Dani-San Zalău, reprezentat de instructorul Dan Chiş şi CS Omega Şimleu Silvaniei, reprezentat de antrenorul Gheorghe Pop.

Cei prezenţi au efectuat zilnic câte trei antrenamente, susţinute de shihan Viorel Duţă, preşedintele Asociaţiei Nord Amical Karate, pregătirea cuprinzănd elemente specifice de kihon, kata şi kumite. Au avut loc şi antrenamente de anduranţă, prin pădure. „Acţiunea a fost o reuşită, am avut parte de o vreme superbă, iar apa din lac a fost tocmai bună pentru înot, iar focul de tabără din ultima seară a fost atracţia deosebită pentru toţi participanţii. Sportivii au muncit, s-au relaxat, iar acum aşteaptă următoarea acţiune, stagiul din Grecia, din staţiunea Panteleimonas, de pe riviera olimpică, unde vom pleca în data de 7 august”, a precizat preşedintele CS Omega Şimleu, Gheorghe Pop.

Leave a Comment