Şimleuanul Liviu Antal a marcat două goluri pentru FC Vaslui, în duelul cu CFR Cluj

În etapa a III-a a Ligii I la fotbal, FC Vaslui, echipă la care activează şi şimleuanul Liviu Antal, a trecut cu scorul de 4-0 de ardelenii de la CFR Cluj. Două dintre goluri au fost marcate chiar de fotbalistul sălăjean, în minutele 6 şi 25. Celelalte două goluri au fost marcate de Celeban în minutul 4 şi Caue în minutul 33.
În urma acestui rezultat, echipa vasluiană ocupă locul al patrulea, cu 6 puncte.
Un alt gol a fost marcat de către Liviu Antal în prima etapă a campionatului, contra Rapidului, gol care, însă, va fi anulat după ce echipa feroviară a fost trimisă în Liga a II-a.
Pe primul loc al Ligii I se situează Pandurii Târgu Jiu, cu 7 puncte, fiind urmată de ACS Poli Timişoara, tot cu 7 puncte şi de Astra Giurgiu, cu 6 puncte.
Părinţii lui Liviu Antal s-au aflat în tribune la meciul cu CFR Cluj. Mijlocaşul “galben-verzilor” i-a dedicat cele două goluri marcate tatălui său, care a împlinit luni, 48 de ani. “Suntem de o săptămână la Vaslui, astăzi (luni – n.r.) împlinesc 48 de ani şi am vrut să fiu alături de Liviu. Sunt foarte bucuros că mi-a făcut cadou cele două goluri şi credeţi-mă că am fost mândru când am văzut că a ridicat tricoul în fata unui stadion întreg, în care îmi ura la mulţi ani. Ce să mai spun, cred că a avut şi noroc că a marcat cele două goluri. Echipa a jucat bine fără antrenor şi închipuiţi-vă cum va juca când va veni un antrenor”, a declarat tatăl jucătorului pentru ziarul vasluian ”Vremea nouă“.
M.B.

Leave a Comment