Şimleuanul Ioan Laslo, locul patru la un concurs de culturism desfăşurat în Ungaria

Culturistul şimleuan, Ioan Laslo, a participat la finalul săptămânii trecute la un nou concurs, după o pauză de aproape opt luni. Deşi se apropie de pragul celor 60 de ani, preşedintele CS Gold Gym Şimleu Silvaniei nu renunţă la sportul care l-a consacrat, fiind dornic să-şi demonstreze calităţile şi la concursurile din acest an.

Prima apariţie pe scena unui concurs în 2021 a avut loc în Ungaria, în Sala Sporturilor de la Tatabanya, unde s-a desfăşurat concursul internaţional INBA Elite Grand Prix la culturism şi fitness. La eveniment au fost prezenţi 165 de sportivi din 8 ţări, iar INBA România a fost reprezentată doar de şimleuanul Ioan Laslo. Acesta a concurat la categoria plus 50 de ani, unde s-au înscris şase concurenţi, ceilalţi cinci fiind din Ungaria, Slovacia şi  Germania. Sportivul şimleuan a ocupat locul patru la finalul concursului, primii doi fiind sportivi din Ungaria, iar al treilea, un culturist din Germania.

„Chiar dacă nu sunt un expert al programului artistic, am avut un program liber ales, cu fond muzical bun şi sunt mulţumit de prestaţia pe care am avut-o. Publicul m-a aplaudat pe tot parcursul programului meu şi nu pot decât să fiu onorat pentru acest lucru”, a declarat şimleuan Ioan Laslo.

Internaţional Natural Bodybuilding Associaţion România a luat fiinţă în România în 2017.

Ioan Laslo intenţionează să mai participe în luna octombrie la un concurs internaţional, INBA PNBA Word Championships, programat la Bucureşti.

 

Leave a Comment