Şimleuanul Ioan Gurzău, manager sportiv la Olimpia Satu Mare

Fostul preşedinte al defunctei Silvania Şimleu Silvaniei a fost cooptat în conducerea clubului din Liga a II-a, Olimpia Satu Mare

Şimleuanul Ioan Gurzău a mai colaborat cu clubul Olimpia Satu Mare în anul în care „galben-albaştrii” au promovat în Liga a II-a, iar preşedintele formaţiei sătmărene, Ionică Câmpan, a dorit ca începând din acest an să formeze o conducere care să-l aibă în componenţă şi pe fostul preşedinte al defunctei Silvania Şimleu Silvaniei. „Încercăm să refacem formula câştigătoare, cea cu care am promovat în Liga a II-a. Ioan Gurzău este un om de fotbal şi ne bucurăm că va pune umărul la realizarea obiectivelor”, a declarat Ionică Câmpan.
Ioan Gurzău, care a ocupat funcţia de preşedinte la FC Silvania pe vremea când formaţia de sub Măgura a evoluat în eşaloanele doi şi trei, a avut un rol important la promovarea echipei Olimpia în Liga a II-a, acesta fiind şi motivul pentru care oficialii clubului sătmărean l-au cooptat din nou în conducere.
„Mă bucur că persoanele din conducerea clubului Olimpia Satu Mare au încredere în mine şi doresc să reluăm colaborarea. Se doreşte o clasare între primele locuri la finalul acestui sezon, iar în campionatul viitor, chiar o promovare, mai bine zis o revenire a Olimpiei în prima ligă. M-aş bucura enorm ca în sezonul viitor, Olimpia să fie colegă de serie cu FC Zalău în Liga a II-a. Şi fotbalul zălăuan trebuie să revină cât mai repede acolo unde, de fapt, îi este locul”, ne-a declarat Ioan Gurzău, noul manager sportiv al clubului de pe malul Someşului.
În prima parte a sezonului 2013 – 2014, Ioan Gurzău a ocupat funcţia de preşedinte la Unirea Dej, formaţie ce avea să termine turul Ligii a III-a pe poziţia a patra în Seria a VI-a.

One Thought to “Şimleuanul Ioan Gurzău, manager sportiv la Olimpia Satu Mare”

  1. […] Şimleuanul Ioan Gurzău a mai colaborat cu clubul Olimpia Satu Mare în anul în care “galben-albaştrii” au promovat în Liga a II-a, iar preşedintele formaţiei sătmărene, Ionică Câmpan, a dorit ca începând din acest an să formeze o conducere care să-l aibă în componenţă şi pe fostul preşedinte al defunctei Silvania Şimleu Silvaniei. “Încercăm să refacem formula câştigătoare, cea cu care am promovat în Liga a II-a. Ioan Gurzău este un om de fotbal şi ne bucurăm că va pune umărul …mai multe stiri […]

Leave a Comment