Şimleuanii au obţinut rezultate notabile la „Openul Bihorului”

Palatul Copiilor din Oradea, împreună cu CS Shogunul din localitate, au organizat ediţia din acest an a „Openului Bihorului” la karate, eveniment desfăşurat în localitatea Sântandrei. Competiţia face parte din calendarul activităţilor naţionale extracuriculare ale Ministerului Educaţiei Naţionale.
Aproape 800 de sportivi din 21 de ţări s-au întrecut la „Openul Bihorului”, concurs la care s-au regăsit şi zece sportivi de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei.
Sportivii pregătiţi de Gheorghe Pop, care este şi preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, au avut o evoluţie foarte bună, obţinând nu mai puţin de 23 de medalii, iar la final, în clasamentul general al cluburilor, delegaţia şimleuană a ocupat locul trei.
S-au remarcat sportivii: Paula Radu, Maia Pop, Alexandra Barth, Tania Pop, David Cosma, Marius Cherecheş, Marius Ilinca, Gabriel Cionca, Mak Szilard şi Nicolae Gal.
În clasamentul general al Federaţiilor de Karate şi Arte Marţiale, locul I a fost ocupat de ucrainienii de la Tay-Sen Shotokan Karate Cernăuţi, pe locul doi s-a clasat Karate Club Preşov din Slovacia, iar ultima treaptă a podiumului i-a revenit clubului Pashaev Karate Team Kiev.
Următoarea competiţie pentru karateka şimleuani va avea loc în data de 22 octombrie, în municipiu urmând să se desfăşoare cea de-a XV-a ediţie a „Cupei Zalăului”. O săptămână mai târziu este programată Cupa României, eveniment ce va avea loc la Târgu Secuiesc.

Leave a Comment