Şimleuanca Paula Radu a obţinut centura neagră la Stagiul Ardealului

Anul 2016 s-a încheiat cu un rezultat notabil pentru şimleuanca Paula Radu, care a obţinut centura neagră în cadrul Stagiului Ardealului de karate shotokan, eveniment desfăşurat în urmă cu câteva zile la Poiana Braşov. Peste 100 de antrenori, instructori şi sportivi au participat la evenimentul de la Poiana Braşov, seminarul fiind condus de Adrian Popescu Săcele, un maestru al karate-ului românesc.
A fost a 26-a ediţie a acestui stagiu, la care, au fost prezenţi şi şimleuanii Gheorghe Pop şi Paula Radu, dar şi instructorul Călin Coste, din Jibou, toţi trei reprezentând Clubul Sportiv Omega Şimleu Silvaniei.
Pentru Paula Radu, campioana europeană din acest an, stagiul a fost unul special, sportiva pregătită de Gheorghe Pop promovând cu brio examenul pentru centura neagră (1 DAN).
„După declaraţia dată de sensei Popescu, a fost cea mai bună generaţie de aspiranţi la centrua neagră din ultimii 10 ani, fapt ce demonstrează evoluţia favorabilă şi unitatea de stil promovată. Anul 2016 a însemnat pentru Paula Radu un vârf de formă, pe care dorim să-l confirme şi în anii următori”, a declarat Gheorghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei.
La stagiul de la Poiana Braşov a fost prezentă şi o delegaţie a clubului CS Dani-San Zalău alcătuită din opt sportivi, în frunte cu antrenorul Dan Chiş, campionul european şi mondial la kata.

Leave a Comment