Şimleu Silvaniei găzduieşte sâmbătă Campionatul Naţional de Culturism

După o perioadă de patru ani, Şimleu Silvaniei va fi, din nou, gazda Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness la categoria masters. Competiţia va avea loc sâmbătă, la Casa de Cultură din Şimleu Silvaniei, în organizarea Clubului Gold-Gym Şimleu Silvaniei şi a Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.
47 de culturişti din toată ţara şi-au anunţat prezenţa la acest eveniment, care va începe la ora 13, unul pe care organizatorul Ioan Laslo şi-l doreşte a fi mai special decât în 2012, având în vedere că se împlinesc 30 de ani de la primul său concurs.
Din păcate, Sălajul va avea doar doi reprezentanţi, pe Ioan Laslo, instructorul CS Gold-Gym şi pe Ioan Santavan, sportiv în cadrul clubului. Primul va concura în proba de body-building clasic, la categoria plus 50 de ani, iar al doilea, în proba de culturism, la categoria plus 90 de kilograme (40 – 49 de ani).
La competiţie va participa şi Ovidiu Cozma, preşedintele Clubului Gym Ovidiu din Baia Mare, care este originar din Cehu Silvaniei.
Campionul absolut, Sorin Fritea, nu va putea participa la acest concurs din diverse motive, urmând a fi absenţi de la această competiţie şi Marius Ilieş şi Liviu Unguruşan.
„Îmi pare rău că ei nu pot participa la acest eveniment, însă, fiecare ştie cel mai bine în ce formă fizică se află. M-aş fi bucurat să participe, pentru că ar fi reprezentat Sălajul până la urmă şi sunt convins că ar fi obţinut rezultate bune”, a afirmat Ioan Laslo.
Vineri după-amiaza, începând cu ora 17, va avea loc la Şimleu Silvaniei şi un Simpozion privind dopajul în sport, la care sunt invitaţi toţi preşedinţii de cluburi din Sălaj, antrenori, sportivi, dar şi părinţii copiilor care practică sport. Evenimentul va avea loc în sala-amfiteatru a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu”.

Leave a Comment