Simex Şimleu Silvaniei, învinsă la limită de câştigătoarea Cupei Mondiale la fotbal-tenis

Campionatul Naţional de fotbal-tenis sau futnet, cum mai este cunoscut acest sport, a continuat la sfârşitul săptămânii trecute cu etapa a IV-a, rundă în care Simex Şimleu Silvaniei, formaţie ce activează în premieră în această competiţie, a primit vizita echipei Tengo Salonta, câştigătoarea Cupei Mondiale la acest sport.
În fiecare duel al etapei se joacă cinci meciuri, dintre care unul la simplu, două la dublu, iar alte două la triplu.
Primul joc a fost de dublu, în care perechea formată din Garbacz Szilard şi Doru Sabău s-a impus cu scorul de 2 – 0, după ce a câştigat cu 11 – 2 şi 11 – 4 cele două seturi. A urmat partida de simplu, în care şimleuanul Emil Borz a pierdurt cu scorul de 0 – 2. Simlex a pierdut şi primul joc la triplu, în care echipa şimleuană a fost alcătuită din Garbacz Szilard, Doru Sabău şi Silviu Crişan, scorul la general devenind astfel 2 – 1 în favoarea câştigătoarei Cupei Mondiale.
În al doilea meci de dublu, perechea formată din Emil Borz şi Claudiu Crişan a fost învinsă în două seturi, dar şimleanii au redus din handicap în ultimul joc, în care „trio”-ul alcătuit din Emil Borz, Garbacz Szilard şi Silviu Crişan s-a impus cu 2 – 1, scorul general devenind astfel 3 – 2 în favoarea echipei Tengo Salonta.
„A fost un meci greu, aşa cum ne aşteptam, dar a fost un duel spectaculos, din care am câştigat două jocuri. Pentru noi este foarte important că am câştigat două jocuri în faţa câştigătoarei Cupei Mondiale. Ne dorim să terminăm prima parte a campionatului între primele patru locuri, pentru a putea evolua în play-off”, ne-a declarat Emil Borz.
Ultima etapă a turului este programată vineri, Simex Şimleu Silvaniei urmând să evolueze în deplasare, în faţa echipei Victory Cluj.

Leave a Comment