Simex Şimleu Silvaniei, a treia echipă din România la Futnet

Sala „Şandor Peter” din Salonta a fost zilele trecute gazda turneului final al Campionatului României la Futnet sau tenis cu piciorul. Şase echipe, câştigătoarele fazelor regionale s-au calificat la faza finală, printre ele şi Simex Şimleu Silvaniei. Din cele şase echipe calificate, patru sunt din Zona Transilvania, iar două, din Zona Moldova, cele şase fiind împărţite în două grupe.

Echipa şimleuană a făcut parte din Grupa B, alături de JFS Cluj-Napoca şi Black Hill Vatra Dornei, în cealaltă grupă evoluând Tengo Salonta, Futnet Oradea şi Olympiakos Rădăuţi.

Fiecare partidă a avut alcătuirea clasică: doup meciuri de dublu, două de simplu şi unul de triplu.

În primul duel al grupei, Simex a câştigat cu scorul de 3 – 2 în faţa celor de la Olympiakos Rădăuţi, iar jocul cu formaţia clujeană l-a pierdut cu 2 – 3. În urma acestor rezultate, Simex Şimleu Silvaniei a disputat finala mică a competiţiei, adversară fiind Salonta Oradea. Chiar dacă adversarul a fost unul foarte valoros, şimleuanii s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să se impună în decisiv, cu 3 – 2.

„A fost un campionat greu, cu un play-off foarte echilibrat. Suntem mulţumiţi de locul pe care l-am ocupat, iar pe această cale vreau să-i felicit pe toţi componenţii echipei noastre. Vreau să le mulţumesc celor care ne-au susţinut în acest campionat, Simex Şimleu Silvaniei şi Primăria oraşului, în special domnului Dumitru Blaga, care a fost mereu alături de noi în acest proiect frumos”, a declarat Emil Borz, căpitanul formaţiei şimleuane.

Campioană naţională la Futnet a devenit Tengo Salonta, urmată de JSF Cluj-Napoca, Simex Şimleu Silvaniei, Futnet Oradea, Black Hill Vatra Dornei şi Olympiakos Rădăuţi.

De menţionat faptul că, pentru al doilea an consecutiv, Simex Şimleu Silvaniei s-a calificat în play-off-ul Camoionatului României la Futnet, anul trecut terminând pe poziţia a patra în clasamentul final.

În perioada 16 – 18 noiembrie este programat la Cluj Campionatul Mondial de Futnet, eveniment la care va participa şi echipa naţională a României. Există posibilitatea ca „tricolorii” să efectueze un stagiu de pregătire la Şimleu Silvaniei înaintea „Mondialului”.

Simex Şimleu Silvaniei: Flaviu Seicke, Mark Mocan, Silviu Crişan, Mihai Tătar, Codruţ Ardelean, Doru Sabău şi Emil Borz.

Alte articole

One Thought to “Simex Şimleu Silvaniei, a treia echipă din România la Futnet”

  1. Anonim

    Felicitări echipei Simex!

Leave a Comment