Silviu Mureşan, director CSM Zalău: „Adrian Popuţea poate deveni campion în 2015”

Începutul anului 2014 a fost unul promiţător pentru Adrian Popuţea, care spera să obţină în vara anului trecut primul titlu naţional din carieră la seniori. Sportivul legitimat la CSM Zalău a câştigat în luna martie, pentru a doua oară consecutiv, Cupa României la categoria + 91 de kilograme şi avea toate premisele să devină campion naţional. Evoluţiile sale au fost promiţătoare şi la galele de verificare, dar accidentarea suferită în cadrul galei desfăşurate la Zalău, cu ocazia Zilelor Cetăţii, i-au dat peste cap toate planurile.
Adrian Popuţea s-a întors doar cu medalia de bronz de la Campionatul Naţional, însă speră să poată obţine în acest an titlul mult râvnit.
Şi directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău, Silviu Mureşan, consideră că Popuţea poate deveni în 2015 campion naţional la seniori.
„Adrian Popuţea avea un adversar foarte puternic la categoria +91 de kilograme, pe Mihai Nistor. Însă, având în vedere că Nistor a trecut la profesionişti şi nu mai are dreptul să boxeze la Campionatul Naţional, cred că în 2015 se poate obţine mult doritul titlu naţional la seniori. Cred şi sper ca Adrian Popuţea să devină campion în acest an, indiferent că boxa la categoria 91 de kilograme sau +91 de kilograme”, a declarat Silviu Mureşan, directorul CSM Zalău.
Şansele ca Adrian Popuţea să devină campion naţional în 2015 pot deveni şi mai mari, având în vedere că persoanele din conducerea Clubului Sportiv Municipal intenţionează să organizeze la Zalău ediţia din acest an a Campionatului Naţional de seniori.

Leave a Comment