Septimiu Turcaş, primar Şimleu Silvaniei: „Echipa de volei trebuie să-şi ducă misiunea până la capăt”

Phoenix Şimleu Silvaniei nu şi-a îndeplinit obiectivul propus de conducere nici în acest an, nemaivând nicio şansă la calificarea în play-off după eşecul suferit sâmbătă, pe terenul echipei Volei Municipal Zalău. După despărţirea de antrenorul Mircea Abraham, lucrurile păreau să fi revenit la normal, iar jucătorii au practicat un joc mai bun în următoarele câteva etape. Din păcate, în ultimele jocuri s-a văzut că echipei îi lipseşte acel antrenor care să se impună şi care să le dea jucătorilor imboldul de care, cu siguranţă ar fi avut nevoie pentru a-şi îndeplini obiectivul.
Dezamăgit de faptul că echipa nu şi-a îndeplinit obiectivul nici în acest an, primarul Septimiu Ţurcaş a precizat că jucătorii trebuie să-şi ducă misiunea până la capăt, indiferent care va fi rezultatul final. „Meciul cu Zalăul a fost unul frumos. Fără lipsă de modestie, dacă echipa din Zalău ar fi abordat relaxată acest meci, aşa cum am văzut că au declarat unii, antrenorul trebuia să folosească şi jucătorii de rezervă. Pentru noi, lucrurile sunt clare în ceea ce priveşte calificarea în play-off, nu mai avem nicio şansă, însă echipa trebuie să-şi ducă misiunea până la capăt. Suporterii care au fost alături de echipă la fiecare meci jucat pe teren propriu cred că merită şi vor să vadă o victorie în ultima etapă din retur, cea cu Arcada Galaţi”, a precizat edilul din Şimleu Silvaniei.
Pe loc de play-out se mai află în acest moment CS Banatul Caransebeş, VCM LPS Piatra Neamţ şi Steaua Bucureşti, şimleuanii urmând să întâlnească una dintre cele trei formaţii în faza a II-a, în funcţie de rezultatele înregistrate în ultimele două etape.

3 Thoughts to “Septimiu Turcaş, primar Şimleu Silvaniei: „Echipa de volei trebuie să-şi ducă misiunea până la capăt””

  1. SORIN

    Septimiu, am mai spus, aveti jucatori buni dar nu aveti echipa pentru ca nu aveti antrenor. Secundul de la Baia Mare Sorin Pop ar fi ieftin zi bun !

  2. Anonim

    Pista din Simleu( f buna ) nu este luminata si se circula tot pe sosea va rugam sa faceti ceva in Anda sens – multumim

Leave a Comment