Semifinala dintre Zalău şi Craiova a ajuns în meciul patru

SCMU Craiova – CSVM Zalău 3 – 2 (25 – 20, 25 – 20, 18 – 25, 12 – 25, 15 – 13)

Partida cu numărul trei dintre SCM Universitatea Craiova şi Volei Municipal Zalău, din cadrul semifinalei Diviziei A1, desfăşurată luni seara în Sala Polivalentă din Craiova, a fost una nebună. Oltenii lui Pascu au avut 2 – 0 la seturi după ce s-au impus cu 25 – 20 în primele două parţiale, dar zălăuanii bulgarului Stoev au revenit foarte bine în joc, impunându-se mai categoric în seturile trei şi patru. Dacă în parţialul trei, diferenţa a fost de şapte puncte în favoarea vicecampioanei, 25 – 18, în actul patru a fost o singură echipă pe teren – Volei Municipal Zalău, care s-a impus la 12.
A urmat setul decisiv, pe care zălăuanii l-au început mai bine, conducând cu 6 – 4. Oltenii au restabilit egalitatea la şase, iar Stoev a solicitat imediat întreruperea jocului. Vicecampianii au refăcut avansul de două puncte până la schimbarea terenurior, 8 – 6, dar Craiova a egalat din nou, de această dată la 11. La acest scor şi-a intrat în rol arbitrul principal care a acordat punct gazdelor, cu toate că mingea a căzut mult în teren din atacul lui Cherbeleaţă. Gazdele nu au mai greşit până la final, iar Craiova s-a impus cu 15 – 13, trimiţând semifinala în duelul cu numărul patru, programat în această seară, de la ora 19:15.
SCMU Craiova: Pedrag Bicanin, Laurenţiu Lică, Petar Turanjanin, Nicolae Ghionea, Vlado Milev, Bogdan Ene şi Mihai Mărieş – libero. Au mai evoluat: Ionuţ Manda, Răzvan Vîlcelean, Ion Ion şi Laurenţiu Marciu. Antrenori: Dănuţ Pascu (principal) şi Claudiu Mitru (secund)
CSVM Zalău: Marin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Marian Bala, Leonardo Dal Bosco şi Adrian Feher – libero. A mai evoluat: Andrei Georgescu. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

Leave a Comment