Şeful FRF vine în judeţ pentru o investiţie de peste 200.000 de euro: La Zalău se va construi primul teren sintetic de fotbal

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, va fi prezent la Zalău, peste două săptămâni, pentru a stabili condiţiile în care în municipiu se va construi un teren sintetic de fotbal.
Acesta va fi primul teren sintetic care va putea găzdui un joc de fotbal „11 contra 11”.
După cum a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF), Daniel Sabou, şeful FRF va ajunge în Zalău în 22 august, urmând să poarte discuţii atât cu reprezentanţii fotbalului sălăjean, cât şi cu autorităţile locale.
„La Consfătuirea Federaţiei Române de Fotbal ce a avut loc în luna iulie, la Cheile Grădiştei şi la care am fost şi eu invitat, am avut o discuţie cu preşedintele Răzvan Burleanu, iar acesta mi-a promis că va fi prezent la Zalău în data de 22 iulie. Scopul vizitei sale este de a purta o discuţie cu autorităţile locale în vederea construirii unui teren sintetic, de dimensiuni normale, care va putea fi utilizat, la cerere, de orice club afiliat la AJF Sălaj”, a afirmat Sabou, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Asociaţiei, ce a avut loc vineri, la Complex Severus, şi la care au participat reprezentanţii cluburilor şi asociaţiilor sportive din judeţ.
Proiectul se derulează la nivel naţional şi prevede construirea de astfel de terenuri în fiecare judeţ din ţară.
FRF va subvenţiona aceste investiţii cu aproximativ 200.000 de euro pentru fiecare judeţ, urmând ca autorităţile locale să pună la dispoziţie terenul necesar amenajării bazei sportive.
Proiectul se va desfăşura în două etape, într-o primă fază, respectiv în 2017, să fie construite terenuri sintetice în 30 de judeţe din România.
Având în vedere că în perioada 22 – 25 august este programată ediţia a XII-a a „Cupei Viitorul”, Răzvan Burleanu va participa şi la acest eveniment, urmând chiar să evolueze în tradiţionalul meci de deschidere, în cadrul căruia, în fiecare an au evoluat o serie de nume sonore din fotbalul românesc.

2 Thoughts to “Şeful FRF vine în judeţ pentru o investiţie de peste 200.000 de euro: La Zalău se va construi primul teren sintetic de fotbal”

  1. Anonim

    Haideti zalauani sa aruncam cu rosii in Burleanu!

  2. Mihai

    Unde se va construi acest teren de fotbal? E nevoie de mult spatiu.

Leave a Comment