Secretar nou la AJF Sălaj

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj are un nou secretar începând din data de 18 ianuarie 2024. Leontin Moga, cel care a ocupat această funcţie din 2015, se confruntă cu probleme de sănătate, aflându-se în concediu medical pentru o perioadă mai îndelungată de timp. În aceste condiţii, preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou, a convocat Comitetul Executiv pentru numirea unui nou secretar.

Propunerea preşedintelui a fost Mihai Pop, cel care a şi fost votat de către toţi membrii Comitetului Executiv, în cadrul şedinţei de joi. Mihai Pop a lucrat în trecut în sistemul bancar, dar şi în telecomunicaţii, iar în urmă cu trei ani a devenit profesor de educaţie fizică şi sport. Din 2023, Mihai Pop este şi antrenor la Clubul Sportiv Viitorul Zalău.

AJF Sălaj va avea şi un nou sediu, pe strada Fabricii, nr.10, etaj 1, unde îşi va desfăşura activitatea începând de luni, 21 ianuarie 2024.

„Comitetul Executiv al AJF Sălaj, întrunit în mod statutar, ia următoarele hotărâri :  – aprobă în unanimitate numirea de către președintele AJF Sălaj, Daniel Sabou, în funcția de secretar, a d-lui Pop Mihai;   – aprobă în unanimitate numirea d-lui Moga Leontin, în funcția de responsabil al Comisiei de Competiții; – aprobă în unanimitate modificarea datei Adunării Generale Ordinare a AJF Sălaj, care se va desfășura în 01.03.2024 de la ora 17:00, la restaurant Transilvania din Zalău. Ordinea de zi va fi comunicată cu 30 de zile înainte, conform statutului AJF; – activitatea departamentului secretariat al AJF Sălaj, se reia după programul normal începând de luni, 21 ianuarie, în noul sediu din str. Fabricii Nr 10, et 1”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a AJF Sălaj.

Leave a Comment