Refugiu montan pe măgura Priei

Visul de a avea un refugiu montan în Sălaj se îndreaptă spre realitate. Inițiativa le aparține meteorologilor amatori de la Severe Weather Alert – Sălaj și a apărut anul trecut. Potrivit grupului, demersurile pentru construcția refugiului au început, primul parteneriat încheiat fiind cu autoritățile comunei Cizer. Sergiu Pavel, membru al grupului și viitor meteorolog profesionist, a declarat că un astfel de refugiu trebuie realizat având în vedere creșterea numărului de turiști care pornesc în drumeție în zona munților Meseș, în special pe măgura Priei. Desigur, proiectul este și unul care se bazează pe sponsorizări, pe sprijinul mediului privat. Sergiu a precizat că refugiul se dorește un loc în care turiștii și cei porniți în drumeție să se poată adăposti în cazul unor furtuni. Cel mai probabil, refugiul va fi construit pe parcursul acestui an.

2 Thoughts to “Refugiu montan pe măgura Priei”

  1. […] Visul de a avea un refugiu montan în Sălaj se îndreaptă spre realitate. Inițiativa le aparține meteorologilor amatori de la Severe Weather Alert – Sălaj și a apărut anul trecut. Potrivit grupului, demersurile pentru construcția refugiului au început, primul parteneriat încheiat fiind cu autoritățile comunei Cizer. Sergiu Pavel, membru al grupului și viitor meteorolog profesionist, a declarat că un astfel de refugiu trebuie realizat având în vedere creșterea numărului de turiști care pornesc în drumeție în zona munților Meseș, în special pe măgura Priei. Desigur, proiectul este și unul care… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Mai trebuie și o echipă „Salvamont” care să asigure că cei care se bor adăposti în refugiu😄 vor ajunge cu bine la pălincia din Prima sau Stârci. Echipa Salvamont să o asigure și să o bugeteze un cântăreț pe nume Dinu, că nu dă din banii lui.

Leave a Comment