Sebastian Culda, al cincilea transfer al iernii la SCM Zalău

Sebastian Culda, unul dintre jucătorii de bază ai echipei SCM Zalău în sezonul trecut, va evolua din nou pentru formaţia de la poalele Meseşului. Mijlocaşul originar din Alba Iulia s-a despărţit în vara anului trecut de echipa zălăuană, activând în ultimele şase luni la Unirea Ungheni, tot o formaţie din Liga a III-a, dar din Seria a IX-a.
Conducerea SCM Zalău l-a contactat pe jucător în pauza de iarnă, iar fotbalistul nu a spus „nu” ofertei venite din partea fostei sale echipe.
„Mă bucur că am reuşit să revin la Zalău. Apreciez faptul că oamenii din cadrul clubului s-au gândit la mine şi sper să ne îndeplinim toate obiectivele din acest an”, a declarat jucătorul .
Sebastian Culda urmează să semneze contractul cu clubul zălăuan în cursul zilei de marţi, iar luni, 17 ianuarie, se va prezenta la reunirea lotului.
Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, Metaloglobus Bucureşti şi Astra Giurgiu, la ultima activând când echipa era în Liga I.
Sebastian Culda este al cincilea transfer al SCM Zalău, după băimăreanul Adrian Şter şi sălăjenii Florinel Pop, Adrian Micaş şi Alexandru Gudea.

Leave a Comment