Se trage cortina în Liga a V-a de fotbal

Unirea Mirşid şi Favorit Dobrin sunt câştigătoarele celor două serii

Dacă Seria Vest s-a încheiat la finalul săptămânii trecute, odată cu disputarea celor trei restanţe, Seria Est continuă duminică, cu ultima etapă din acest sezon.
Favorit Dobrin a câştigat Seria Vest, cu 14 victorii, o remiză şi trei înfrângeri în cele 18 partide disputate. Formaţia condusă de Marius şi Ionuţ Pop a terminat sezonul cu 43 de puncte, patru puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Olimpic Bocşa. Titlul de golgeter în această serie i-a revenit lui Muranyi Zsolt, jucător ce evoluează la Favorit Dobrin.
În restanţa de la finalul săptămânii trecute, Favorit Dobrin a învins cu 8 – 7 Unirea Hereclean, însă pentru cei de la Dobrin nu a contat scorul final, aceştia nemaiavând cum pierde prima poziţie, indiferent de rezultat. Ocupanta locului secund, Olimpic Bocşa, a învins cu 3 – 0 Balti Dob Doba, în timp ce în cea de-a treia restanţă, Gloria Ban a dispus cu 6 – 0 de Kemer Camăr.
Unirea Mirşid este lider în Seria Est şi nu mai are cum pierde acest loc, indiferent de rezultatele din ultima etapă. Cu un avans de 15 puncte faţă de Recolta Agrij, formaţie clasată pe locul doi, echipa din Mirşid va întâlni duminică, începând cu ora 17, în deplasare, Rapid Zimbor.
Titlul de golgeter nu este încă decis. Lucian Pocol, de la AS Tihău, se situează pe primul loc, cu 18 reuşite, urmat de Alex Moş (Someşu Odorhei) şi Ioan Breban (Real Crişeni), fiecare cu câte 17 goluri marcate.
Partida dintre Olimpic Gârcei şi Someşul Odorhei, din cadrul ultimei etape, se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, iar Unirea Sălăţig – AS Tihău este programat duminică, de la ora 13. Celelalte meciuri sunt programate duminică, de la ora 17, după următorul program: Largiana Românaşi – Olimpia Rus, Rapid Zimbor – Unirea Mirşid, Someşul Gâlgău – Recolta Agrij şi Real Crişeni – Someşul Letca.

Leave a Comment