Scrisoare deschisă domnului preşedinte AJF, Daniel Sabou

Grupul Arbitrilor din Judetul Sălaj încă îşi continuă protestul, la aproape o lună de la începutul acestuia. În data de 25.02.2015, v-am solicitat printr-o scrisoare deschisă fiind proaspăt preşedinte al AJF Salaj, să vă cereţi scuze în mod public pentru acuzele şi jignirile aduse arbitrilor în campania de alegeri, iar în calitate de antrenor al Clubului Sportiv Viitorul Zalau v-aţi manifestat necorespunzător.
La o lună de la scrisoarea noastră şi investirea dumneavoastră în funcţie, lucrurile au rămas neschimbate. Nu a existat niciun interes să vă apropiaţi cât de puţin de noi, arbitrii.
Prima declaraţie a dumneavoastra ca „manager” a fost că ne veţi consulta în alegerea unui preşedinte pentru Comisia de Arbitri. „Îi voi lăsa pe arbitrii să îşi desemneze preşedintele” (Daniel Sabou – 26.02.2015). Ne-aţi mintit. Acest lucru nu s-a întâmplat. În data de 27.02.2015 aţi desemnat o persoană în funcţia de preşedinte al CJA, fara să ne consultaţi.
În continuare arbitrii se pregătesc fizic şi teoretic sub conducerea arbitrilor divizionari, fără însă a avea obiectivele ce trebuiau stabilite de către dumneavoastră. În acest sens, precizăm faptul că nu a fost organizată Consfătuirea Arbitrilor pe 2015, în care să se realizeze testarea fizică şi teoretică şi să se precizeze obiectivele. Nu au fost organizate nici vizitele medicale obligatorii dar, nici alte activităţi. Venim încă o data în întâmpinarea dumneavoastră pentru a vă cere scuze public faţă de noi, arbitrii, pentru a se intra cât mai repede în normalitate.

P.S.: Primele consecinţe ale situaţiei create au ieşit la iveală odată cu delegările arbitrilor la prima etapă: delegarea unor arbitri plecaţi din ţară şi delegarea unor arbitri care îşi anunţaseră indisponibilitatea înaintea publicării delegărilor etc. Mai mult, publicarea delegărilor în mod oficial a fost făcută cu doar 15 ore înaintea startului etapei.

Fabian Rus – Robert Goie – Bogdan Puşcaş
Arbitri în cadrul CJA Sălaj

2 Thoughts to “Scrisoare deschisă domnului preşedinte AJF, Daniel Sabou”

  1. Helooo

    Domnilor arbitrii, in primul rand rugam sa-va cereti scuze voi pentru batjocura creata duminica prin lipsa de prezenta in comunele din Salaj!
    Sa-va fie rusine ca v-ati ridicat pe fotbalul din Salaj si il indobitociti!

  2. maria

    P.S. – Asta e comunicat?

Leave a Comment