Punct de vedere al preşedintelui AJF Sălaj, Daniel Sabou

Prima etapă din returul Ligii a IV-a de fotbal a însemnat şi un boicot din partea Grupului Arbitrilor din Judeţul Sălaj, motiv pentru care, în calitate de preşedinte al AJF Sălaj îmi exprim regretul faţă de cei care finanţează echipele, conducători, jucători, antrenori şi suporteri. În acelaşi timp, vreau să spun că atât eu, cât şi preşedintele CJA Sălaj – Gavril Bârjac, nu am ştiut şi nu am crezut că arbitrii din judeţ vor recurge la un astfel de gest.
Arbitrii trebuie să înţeleagă că, pentru a schimba în bine faţa fotbalului sălăjean avem nevoie unii de ceilalţi. Meciurile fără arbitri nu se pot desfăşura într-un cadru oficial, aşa cum nici arbitrii nu pot să-şi atingă ţelul fără a avea meciuri la activ.
Dacă arbitrii sălăjeni consideră că i-am jignit sau le-am lezat imaginea prin cele afirmate în timpul campaniei, îmi cer scuze în mod public. Fotbalul sălăjean trebuie să meargă mai departe, iar pentru acest lucru îi invint şi prin intermediul publicaţiei dumneavoastră pe toţi arbitrii sălăjeni la o întâlnire. Eu vreau binele fotbalului sălăjean şi cred că acelaşi lucru şi-l doresc şi ei.
Doar uniţi putem da o altă faţă fotbalului din judeţ.

Preşedinte AJF Sălaj,
Daniel Sabou

Alte articole

3 Thoughts to “Punct de vedere al preşedintelui AJF Sălaj, Daniel Sabou”

 1. ioan

  ARBITRII SI AJF…>

  in 24 Martie 2015 13:43

  VEDEM CA TOTI POSTACII DE PE MAJORITATEA SAITURILOR CARE FAC REFERIRE LA PROTESTUL ARBITRILOR SE PRICEP ATAT LA FOTBAL CAT SI LA ARBITRAJ. NU SUNT IMPLICAT DIRECT IN FENOMEN, DAR STITI CA ARBITRII NU AU VOIE SA INTRE PE TEREN FARA ASIGURARI MEDICALE SI TESTARILE FIZICE SI TEORETICE DATE? SA PRECIZEZE ACTUALA CONDUCERE A AJF, DACA A ORGANIZAT VRE-O TESTARE. DACA D-L DOBOCAN ARE JUCATORII LEGITIMATI FARA VIZE MEDICALE ACESTIA INTRA PE TEREN? ADCETI D-LOR „PRIMARI, PRESEDINTI DE CLUBURI”ARBITRII DIN ALTE JUDETE CA NE-AM SATURAT DE INJURATURILE DVS PE CARE LE ADRESATI IN TIMPUL PARTIDELOR UNOR COPII CARE INCEARCA SA ARBITREZE CUM AU FOST INVATATI DE FOSTII SI ACTUALII CONDUCATORI AI FOTBALULUI SI ARBITRAJULUI SALAJAN, ASTA IN CEL MAI FERICIT CAZ, CACI DE MULTE ORI SUNTETI CEI CARE II LOVITI SI INSTIGATI SPECTATORII LA VIOLENTA. SINGURA SOLUTIE PENTU CONCILIERE ESTE DIALOGUL. IAR NIVELUL ARBITRAJULUI DIN SALAJ DEPASESTE CU MULT NIVELUL FOTBALULUI.ADEVARAT ARBITRII NU SUNT ACTORII PRINCIPALI AI JOCULUI DE FOTBAL , DAR POT ADUCE UN APORT MARE LA RIDICAREA NIVELULUI JOCULUI, PRIN CORECTITUDINE…..

 2. f

  OARE NU POLITIC AI CASTIGAT SABOU… FAI ARBITRI PE BODE LUCIAN, PE BUDA, PE NOSA, ETC… AR MERITA MACAR UN JOC SA ARBITREZE CUM ERA INATINTE INTRE BOCSA SI DOBRIN. Toti primari se bat cu pumnul in piept ca finanteaza echipele, dar oare nu noi o facem? Nu noi platim taxele si impozitele? Satmari de la Ileanda face sesizare la Prefect… Ce are politica cu fotbalul? Parca nu politic a iesit Sabou… spuneti voi actuali conducatori AJF si ziaristi pupincuristi… Satmari nu i-a lasat pe cei care se ocupau de echipa sa vina la vot de frica „sefilor politici” – trebuia votat numai Sabou… Dobocan saracu s-a bagat si el unde-i depasit.. mai bine mergea la charciuma… Cei de laudat ca se zice ca aceste echipe cer despagubiri la AJF… Ar trebui sa ceara la cine organizeaza in nume personal… fiindca nu stiu regulamentele. Alt mare politician zice ca mareste baremele numai sa fie arbitrati de alti arbitri (corect) dar pe arbitri din Salaj ii sechestreaza, ii injura ii face ca la usa cortului. Alo AJF-ul se zice ca pe Barou nu-l sanctionati pentru ce a facut la Balan fiindca se va reprograma jocul. Una este reprogramarea jocului si altele sunt faptele Primvicepresedintelui AJF Barou (puscariasul), iar nu stiti sau nu vreti sa aplicati regulamentele. Incepe-ti bine.

  Deci iti ceri scuze si noua cetatinilor care finanteaza echipele… bun, dar la Doamne Doamne ti-ai cerut scuze?

 3. victor

  Sa ne mai lase arbitrii ăstia… în afara de 3-4 restu’ sunt pe langa. Pai Goe, Fabian, si Puscas fac cinste arbitrajului. Un hot, un barman si un postas. Daca arbitrii sunt reprezentați de cei trei mai sus enumerati vai de ei.
  Sa ma scuze postasii si chelnerii….

Leave a Comment