SCM Zalău, victorie în trei seturi în Capitală

Voleibaliştii de la SCM Zalău au obţinut duminică a doua victorie a sezonului în campionat. După ce s-au impus cu 3 – 1 pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, în cadrul etapei a II-a, voleibaliştii de la poalele Meseşului au avut nevoie de numai trei seturi, duminică, pe terenul Ştiinţei Bucureşti, pentru a obţine al doilea succes al campionatului.

Primele două seturi au fost la discreţia SCM-ului, care s-a impus cu 25 – 13 şi 25 – 14. Gazdele au contat doar în debutul primului set, iar de la 6 – 6, Zalăul s-a desprins decisiv. La 13 – 8 în favoarea SCM-ului, bucureştenii au solicitat timp de odihnă, făcând apoi şi prima schimbare a meciului. Tot Zalăul a punctat mai bine şi s-a desprins la 19 – 9, moment în care gazdele au solicitat pentru a doua oară întreruperea jocului. Finalul nu a adus nimic nou în evoluţia scorului, zălăuanii câştigând la o diferenţă de 11 puncte.

Cu doi aşi realizaţi de Buzduhan în debutul celui de-al doilea parţial, SCM Zalău s-a desprins rapid la 6 – 2, iar la 12 – 8, Ştiinţa a solicitat al doilea timp de odihnă. Situaţia nu s-a schimbat până la final, când s-a făcut 25 – 14 în favoarea Zalăului.

SCM a luat o opţiune importantă şi în setul trei încă din debut, când a condus cu 9 – 5, iar până la final nu a mai putut fi egalată, câştigând cu 25 – 20.

„Anul trecut, am părăsit învinşi terenul acestei echipe, iar acum am câştigat într-o manieră categorică. Meciul a fost la discreţia noastră şi este meritul jucătorilor şi antrenorilor pentru acest rezultat. Evoluţia jucătorilor îmi dă speranţe că putem obţine rezultate pozitive şi în viitor”, a afirmat Adrian Feher, managerul secţiei de volei.

După victoria de la Bucureşti, SCM Zalău ocupă locul cinci, cu şapte puncte, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita celor de la CSM Constanţa.

 

SCM Zalău: Filip Constantin, Pupart Keith, Vlad Cuciureanu, Buzduhan Oleksandr, Filip Cveticanin, Stojsavlevic Duşan şi Mihai Mărieş (libero).

 

One Thought to “SCM Zalău, victorie în trei seturi în Capitală”

  1. […] Voleibaliştii de la SCM Zalău au obţinut duminică a doua victorie a sezonului în campionat. După ce s-au impus cu 3 – 1 pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, în cadrul etapei a II-a, voleibaliştii de la poalele Meseşului au avut nevoie de numai trei seturi, duminică, pe terenul Ştiinţei Bucureşti, pentru a obţine al doilea succes al campionatului. Primele două seturi au fost la discreţia SCM-ului, care s-a impus cu 25 – 13 şi 25 – 14. Gazdele au contat doar în debutul primului set, iar… Citeste mai mult […]

Leave a Comment