SCM Zalău, victorie fără emoții împotriva formației secunde a campioanei României

SCM Zalău a obținut sâmbătă a doua victorie consecutivă și a patra  sezonului, câștigând cu scorul de 2 – 0 duelul de pe teren propriu cu CFR 2 Cluj. În foame de puncte, după un început anost de sezon, echipa condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci a început în forță, iar după primul sfert de oră a beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Raul Stanciu a trimis un șut puternic din afara careului, care a lovit bara laterală, de unde mingea a ajuns la atacantul Sergiu Pop, care a fost faultat în suprafața de pedeapsă. Același Sergiu Pop a transformat penalty-ul, deschizând scorul. Partea secundă a fost controlată în totalitate de echipa zălăuană, care a mai trimis o dată mingea în bară prin Marius Leitan, dar a irosit și alte ocazii importante, unele monumentale la poarta feroviarilor. Și oaspeții au periclitat de câteva ori poarta apărată de Miron, dar numai prin șuturi din afara suprafeței de pedeapsă. Golul doi al zălăuanilor a venit în minutul 60, marcator fiind Cristin Jalbă, care a trimis balonul cu capul în plasă, după o lovitură de la colțul terenului.

După victoria în fața celor de la CFR 2 Cluj, SCM Zalău a urcat pe locul patru în clasament, cu 12 puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul celor de la Gloria Bistrița-Năsăud.

Sportul Șimleu a reușit o remiză de senzație vineri, în cadrul aceleași etape, pe terenul celor de la Lotus Băile Felix. Cu puțin noroc, formația de la poalele Măgurii putea obține chiar toate punctele puse în joc, conducând din minutul 45 până în minutul 83. Șimleuanii au deschis scorul din lovitură de pedeapsă, prin Darius Marina, iar gazdele au restabilit egalitatea în minutul 83, prin Claudiu Codoban.

În runda următoare, Sportul Șimleu va primi vizita celor de la Victoria Carei.

2 Thoughts to “SCM Zalău, victorie fără emoții împotriva formației secunde a campioanei României”

  1. […] SCM Zalău a obținut sâmbătă a doua victorie consecutivă și a patra  sezonului, câștigând cu scorul de 2 – 0 duelul de pe teren propriu cu CFR 2 Cluj. În foame de puncte, după un început anost de sezon, echipa condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci a început în forță, iar după primul sfert de oră a beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Raul Stanciu a trimis un șut puternic din afara careului, care a lovit bara laterală, de unde mingea a ajuns la atacantul Sergiu Pop,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment