SCM Zalău, victorie „en-fanfare” în faţa ocupantei locului secund 

Etapa cu numărul şapte din play-off-ul Ligii a III-a de fotbal a programat şi duelul de la vârful clasamentului, dintre liderul SCM Zalău şi ocupanta locului secund, CSM Sighetu Marmaţiei. Singurul eşec suferit de zălăuani în play-off s-a înregistrat pe terenul celor de la Sighetu Marmaţie, 3 – 2, astfel că elevii lui Cristian Lupuţ şi-au dorit să-şi ia revanşa în faţa echipei conduse de George Zima. Şi au reuşit cu vârf şi îndesat, câştigând cu un categoric 6 – 1, după ce oaspeţii au fost cei care au deschis scorul.

Emmanuel Mesah a fost cel care a deschis scorul pentru sigheteni, în minutul 14, transformând o lovitură de pedeapsă, dar până la pauză, zălăuanii au trecut în avantaj. În minutul 32, Samuel Zimţa a marcat pentru 1 – 1, iar în minutul 45+2, Stefan Nikolic a dus Zalăul în avantaj. Imediat după reluare, Raoul Cristea a majorat ecartul Zalăului, iar în minutul 65, Sergiu Pop a înscris pentru 4 – 1. Raoul Cristea a reuşit „dubla” în minutul 90, iar în minutul 90+2, Sergiu Pop a stabilit scorul final.

Până la finalul play-off-ului mai sunt de disputat două etape, iar în runda viitoare, SCM Zalău va evolua tot pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Olimpia Satu Mare, formaţie ce a urcat pe locul doi după etapa de marţi. În ultima etapă, formaţia de la poalele Meseşului va evolua pe terenul celor de la Crişul Sântandrei.

Indiferent de rezultatele din ultimele două etape, SCM Zalău nu mai poate pierde prima poziţie în Seria a X-a, fiind calificată la barajul de promovare în Liga a II-a. La barajul pentru promovarea în eşalonul secund, ocupantele primelor două locuri din Seria a X-a se vor duela cu echipele aflate pe primele două locuri în Seria a IX-a, unde lider este Gloria Bistriţa-Năsăud, cu 51 de puncte, urmată de Unirea Ungheni, cu 46 de puncte.

 

One Thought to “SCM Zalău, victorie „en-fanfare” în faţa ocupantei locului secund ”

  1. […] un categoric 6 – 1, după ce oaspeţii au fost cei care au deschis… Articolul SCM Zalău, victorie „en-fanfare” în faţa ocupantei locului secund  apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment