SCM Zalău, victorie concludentă în faţa „republicanilor” de la Universitatea Cluj

Sport Club Municipal Zalău a susţinut sâmbătă un nou joc de verificare, de această dată adversari fiind juniorii republicani de la Universitatea Cluj. Partida a avut loc la Baza Sportivă de la Iclod, pe teren cu suprafaţă sintetică, la fel ca amicalul de miercuri, cu ACS Comuna Recea.
După o primă repriză în care cele două echipe nu au marcat niciun gol, a urmat partea secundă, în care experienţa şi plusul de valoare al jucătorilor zălăuani şi-a spus cuvântul. Elevii antrenorului Marius Paşca au marcat de cinci ori în poarta clujenilor, în timp ce „alb-negrii” au înscris şi ei o dată în poarta SCM-ului.
Pentru zălăuani au marcat Robert Popescu şi Florin Istrate, ambii reuşind câte o „dublă” şi Sebastian Culda.
Marius Paşca a trimis în teren următorul „11”: Claudiu Băican – Iustin Ardelean, Răzvan Dulap, Kis Lorand, Ervin Kinczel, Raul Saroşi, Laurenţiu Iorga, Florin Istrate, Marius Dumitraşcu, Andrei Pavel şi Sebastian Culda. Pe parcurs au mai intrat: Andrei Pop – Robert Popescu, Sebastian Duma, Andrei Vaştag, Denis Cubaş, Tudor Ţăranu, Florin Pop şi Alexandru Jula.
SCM Zalău va susţine miercuri un nou joc de verificare în compania celor de la Someşul Dej, iar sâmbătă se va duela cu Minaur Baia Mare. Primul amical va avea loc tot la Iclod, locaţia celui de-al doilea urmând să se stabilească în aceste zile.
În amicalul de sâmbătă a evoluat şi Kis Lorand, ultimul transfer efectuat de clubul zălăuan, jucătorul evoluând pe postul de fundaş central.

Alte articole

One Thought to “SCM Zalău, victorie concludentă în faţa „republicanilor” de la Universitatea Cluj”

  1. Anonim

    Da au bătut pe juniorii de la u Cluj niște copii dar cu sănătatea Cluj sepsi Sf Gheorghe recea ce au făcut? DC nu joaca pasca meciuri Tari cu echipe de valoare

Leave a Comment