SCM Zalău şi Sportul Şimleu, în faţa ultimelor jocuri din sezonul regulat

Sport Club Municipal Zalău şi Sportul Şimleu vor susţine vineri, începând cu ora 15, ultimul meci din returul actualului sezon. Echipa pregătită şi Vasile Jula şi Alexandru Pop se vor deplasa la Şomcuta Mare, pentru duelul cu Progresul din localitate, în timp ce formaţia de la poalele Măgurii va primi vizita celor de la Gloria Bistriţa.

Pentru SCM Zalău va fi ultima verificare înaintea „marelui examen” – barajul pentru promovarea în Liga a II-a, în care va întâlni, cel mai probabil, Unirea Dej în cadrul primei faze. Partidele se vor disputa în sistem „tur-retur”, iar cel mai bun din dubla manşă va evolua în finala barajul cu învingătoarea dintre Minaur Baia Mare şi CSO Cugir.

Sportul Şimleu nu a pierdut nici un meci acasă în acest sezon şi vrea se încheie sezonul neînvinsă. Echipa pregătită de George Zima nu mai are nicio emoţie în ceea ce priveşte evitarea retrogradării, ocupând locul şase înaintea ultimei runde, cu 25 de puncte. Gloria Bistriţa se situează pe locul trei, iar în tur, bistriţenii s-au impus cu 3 – 1.

Leave a Comment