SCM Zalău s-a impus la “scor de maidan” în primul amical al iernii

Cu o echipă mult schimbată față de prima parte a sezonului, SCM Zalău a început pregătirile în urma cu mai bine de o săptămână pe plan local, iar la finalul lunii urmează să plece într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei. Până la plecarea în cantonament, echipa pregătită de Marius Pașca și-a propus să susțină câteva meciuri amicale, iar primul a avut loc sâmbătă, la Oradea, în fața unei formații din Liga a IV-a Bihor, Foresta Tileagd.

Pașca a introdus în “11”-le de bază o parte dintre jucătorii noi, care s-au remarcat atât prin golurile marcate, cât și prin evoluția avută. Scorul final a fost 12 – 0, după ce la pauză, zălăuanii au condus cu 6 – 0.

“Nu mă bucură atât de mult victoria, pe cât de mult mă bucură dorința de joc a băieților.  Este bine când există concurență în echipă, pentru că jucătorii arată dorință de joc și pun presiune pe adversar indiferent de rezultat. Miercuri urmează un amical la Cluj, cu Sănătatea, iar joi plecăm în cantonament, unde avem programate alte, două, trei amicale. Am făcut multe transferuri în această iarnă și trebuie să punem la punct relațiile de joc”, ne-a declarat antrenorul Marius Pașca.

Robert Popescu, unul dintre jucătorii aduși în această iarnă, a reușit trei goluri împotriva bihorenilor, iar Andrei Pavel, Ervin Kinczel și Răzvan Dulap au reușit câte o “dublă”. Pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Florin Istrate, Sebastian Duma și Raul Saroși.

SCM Zalău: Andrei Pop – Tudor Țăranu, Răzvan Dulap, Cristian Călin, Florin Pop, Tudor Țăranu, Ervin Kinczel, Florin Istrate, Raul Stanciu, Sebastian Culda, Robert Popescu și Andrei Pavel. Au mai evoluat: Tudor Mare, Claudiu Băican  – Gabriel Coți, Sebastian Duma, Andrei Șumlea, Raul Saroși și Alexandru Jula. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Alexandru Pop (secund).

 

One Thought to “SCM Zalău s-a impus la “scor de maidan” în primul amical al iernii”

  1. Anonim

    Pasca numa meciuri amicale cu echipe slabe poate juca ca cu aia poate câștiga DC nu joaca meciuri cu echipe din liga 2 o sa vedem în retur ce fac în meciurile oficiale nu în amicale

Leave a Comment