Dan Chiș, şeful Cancelariei fostului prefect, victima accidentului de la Sâg

Dan Cristian Chiș, fostul şef de cabinet al fostului prefect Florin Florian, este victima tragicului eveniment petrecut sâmbătă, 25 ianuarie, în  Sâg. Acesta se află în stare critică  după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el. Tragedia a avut loc la orele amiezii, pe drumul către localitatea Tusa. La locul accidentului au intervenit pompierii de la Garda Nușfalău și de la Detașamentul de pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj. Victima, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost scoasă de sub tractor, constatându-se că nu prezenta funcţii vitale. La fața locului, Serviciul de Ambulaţă din Crasna şi Echipajul de Prim Ajutor SMURD Nuşfalău au început manevrele de resuscitare. Din fericire, victima a ieşit din stop cardio-respirator şi a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca. Dan Chiş se află în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a unității spitalicești.

6 Thoughts to “Dan Chiș, şeful Cancelariei fostului prefect, victima accidentului de la Sâg”

 1. Anonim

  Există județul Crasna?

  1. Anonim

   Serviciul Judetean de Ambulanta cu echipajul din Crasna. Termina cu remarcile astea inutile in tragedia asta. Si stupide, pe deasupra!

   1. Anonim

    @ 20:58
    Copy-paste: „Serviciul de Ambulaţă Judeţean Crasna”. Unde scrie „echipajul”?

 2. Love psd

  Sa vezi cum te fu*e karma prin toate punctele

  1. Anonim

   Nasol de tot. oricum politic era terminat. In PSD Salaj s-au limpezit apele. Si el era in tabara care a pierdut. Ciunt, Ghiurco , Fort, Pop G. le-au cantat prohodul la Tibi, Florian, si binenteles si astuia.

 3. Anonim

  aici nu e vorba de partid …. aici e vorba de om……. sper ca acest accident sa nu ii fie fatal

Leave a Comment