SCM Zalău s-a impus în amicalul cu Universitatea Cluj

Victorie de moral pentru SCM Zalău în amicalul susţinut miercuri, împotriva Universităţii Cluj. Echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop s-a impus cu 2 – 1, după ce la pauză, scorul a fost egal, 1 – 1.

Clujenii au deschis scorul în minutul 8, prin Tudor Telcean, iar Zalăul a replicat prin Florin Istrate, care a marcat dintr-o lovitură liberă. Antrenorul Zalăului a făcut primele schimbări la pauză, iar printre cei introduşi în teren a fost şi atacantul transferat în această iarnă de la Sînmartin, Sergiu Pop, cel care a şi adus victoria echipei zălăuane. Acesta a scăpat pe contraatac şi l-a învins pe portarul clujenilor cu un lob de la aproximativ 35 de metri.

Universitatea şi-a creat mai multe ocazii decât Zalăul în partea secundă, dar fără rezultat pe tabelă, astfel că SCM obţine o victorie de moral în faţa unei formaţii din liga secundă.

“Am întâlnit un adversar cu tradiţie în fotbalul românesc, ce evoluează în LIga a II-a, iar rezultatul nu poate decât să ne mulţumească. Sigur că a fost un meci de verificare, dar evoluţia băieţilor îmi dă convingerea că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Marius Paşca.

La finalul jocului, fotbaliştii de la SCM Zalău s-au întors la Băile Felix, unde vor continua stagiul de pregătire până duminică după-amiaza.

SCMZalău: Bogdan Miron (min. 35, Andrei Pop, min. 70, Tudor Mare) – Răzvan Dulap, Alin Mutu, Iustin Ardelean (min. 45, Kis Lorant), Mihai Cohan, Mihai Forna (min. 45, Sebastian Duma), Mihai Onicaş (min. 70, Vadim Calugher), Raul Stanciu (min. 70, Mihai Petra), Sebastian Culda (min. 55, Alexandru Jula), Florin Istrate (min. 65, Dănuţ Cozma) şi Romaric Logon (min. 45, Sergiu Pop). Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

 

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “SCM Zalău s-a impus în amicalul cu Universitatea Cluj”

  1. Anonim

    Cu rezultatul ăsta SCM Zalău a și promovat în liga 2 vai vai pasca rezultate oficiale contează

  2. Anonim

    Pașca e un comunist obraznic

Leave a Comment