SCM Zalău, remiză în ultimul amical al iernii

SCM Zalău a susținut sâmbătă ultimul joc de verificare din această iarnă, întâlnind pe Stadionul Orășenesc din Jibou Unirea Ungheni, ocupanta locului trei din Seria a IX-a. După ce în urmă cu o săptămână, zălăuanii au cedat cu 0 – 1 pe terenul celor de la Ungheni, în returul de la Jibou, scorul a fost egal, 2 – 2. Pentru SCM a marcat Stefan Nikolic și Alexandru Negrean.

SCM Zalău a susținut nouă jocuri de verificare în această iarnă, înregistrând următoarele rezultate: ACS Poli Timișoara – SCM Zalău 1 – 2; UTA Under 19 – SCM Zalău 1 – 2; Progresul Pecica – SCM Zalău 0 – 2; Victoria Carei – SCM Zalău 1 – 2; SCM Zalău – Victoria Carei 3 – 0; Viitorul Cluj – SCM Zalău 0 – 0; ACS Mediaș – SCM Zalău 1 – 1; Unirea Ungheni – SCM Zalău 1 – 0; SCM Zalău – Unirea Ungheni 2 – 2.

Primul meci oficial din acest an este programat sâmbătă, 11 martie, la ora 15, pe Stadionul Municipal din Zalău, SCM urmând să primească vizita liderului, Gloria Bistrița-Năsăud. Pentru zălăuani urmează trei jocuri cât trei finale până la finalul sezonului regulat, formația de la poalele Meseșului fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, Lotus Băile Felix. La egalitate de puncte, formația calificată în play-off este cea bihoreană, care avantajul rezultatelor directe, 0 – 1 la Zalău și 0 – 0 în returul de la Sînmartin.

 

3 Thoughts to “SCM Zalău, remiză în ultimul amical al iernii”

  1. […] SCM Zalău a susținut sâmbătă ultimul joc de verificare din această iarnă, întâlnind pe Stadionul Orășenesc din Jibou Unirea Ungheni, ocupanta locului trei din Seria a IX-a. După ce în urmă cu o săptămână, zălăuanii au cedat cu 0 – 1 pe terenul celor de la Ungheni, în returul de la Jibou, scorul a fost egal, 2 – 2. Pentru SCM a marcat Stefan Nikolic și Alexandru Negrean. SCM Zalău a susținut nouă jocuri de verificare în această iarnă, înregistrând următoarele rezultate: ACS Poli Timișoara – SCM Zalău 1 –… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău a susținut sâmbătă ultimul joc de verificare din această iarnă, întâlnind pe Stadionul Orășenesc din Jibou Unirea Ungheni, ocupanta locului trei din Seria a IX-a. După ce în urmă cu o săptămână, zălăuanii au cedat cu 0 – 1 pe terenul celor de la Ungheni, în returul de la Jibou, scorul a fost egal, 2 – 2. Pentru SCM a marcat Stefan Nikolic și Alexandru Negrean. SCM Zalău a susținut nouă jocuri de verificare în această iarnă, înregistrând următoarele rezultate: ACS Poli Timișoara – SCM Zalău 1 –…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment