SCM Zalău, peste Dinamo Bucureşti în grupele Cupei României

Echipa de fotbal a clubului SCM Zalău a susţinut miercuri ultimul meci oficial din acest an şi, totodată ultimul meci din actuala ediţie a Cupei României. Elevii antrenorului Cristian Lupuţ au primit vizita celor de la FC Bihor, formaţie clasată pe primul loc în Seria a VIII-a a Ligii a III-a. Zalăul s-a impus cu 2 – 1, după ce la pauză a condus cu 1 – 0. Scorul l-a deschis Cosmin Meşter, în minutul 25, printr-un şut din interiorul careului, iar în minutul 79, Stefan Nikolic a majorat avantajul Zalăului. Bihorenii au redus din handicap în minutul 90, prin Florin Chitaş.

„Până în acest moment, consider că atât în campionat, cât şi în Cupa României ne-am îndeplinit obiectivul. Referitor la cupă, nu pot decât să-i felicit pe băieţi pentru calificarea în grupe şi pentru victoria în faţa celor de la FC Bihor. Am demonstrat că la acest club s-a muncit în această perioadă”, a declarat antrenorul Cristian Lupuţ.

După succesul în faţa bihorenilor, SCM Zalău se află pe locul patru în Grupa C, cu trei punct acumulate, urmată de Dinamo Bucureşti, cu doar două puncte şi FC Bihor cu un punct. Primele trei locuri din grupă sunt ocupate, în ordine, de FCU 1948 Craiova, Oțelul Galați și FCSB. Miercuri seara au fost programate ultimele meciuri din grupă: FCU 1948 Craiova – FCSB 2 – 0 şi Dinamo – Oţelul Galaţi 3 – 3. În sferturile de finală ale Cupei României se califică FCU 1948 Craiova și Oţelul Galaţi.

SCM Zalău s-a calificat în acest an în premieră în grupele Cupei României, aducând la poalele Meseşului echipe de primă ligă după o pauză de 19 ani.

One Thought to “SCM Zalău, peste Dinamo Bucureşti în grupele Cupei României”

  1. […] Echipa de fotbal a clubului SCM Zalău a susţinut miercuri ultimul meci oficial din acest an şi, totodată ultimul meci din actuala ediţie a Cupei României. Elevii antrenorului Cristian Lupuţ au primit vizita celor de la FC Bihor, formaţie clasată pe primul loc în Seria a VIII-a a Ligii a III-a. Zalăul s-a impus cu 2 – 1, după ce la pauză a condus cu 1 – 0. Scorul l-a deschis Cosmin Meşter, în minutul 25, printr-un şut din interiorul careului, iar în minutul 79, Stefan Nikolic a majorat avantajul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment