SCM Zalău, la primul eșec din play-off

SCM Zalău este ca și calificată la barajul pentru promovarea în Liga a II-a, având un avans de 12 puncte de ocupanta locului secund și de 14 puncte de ocupanta locului trei cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului. Cu toate acestea, zălăuanii pregătiți de Cristian Lupuț vor să aibă un parcurs cât mai bun în play-off și să termine pe prima poziție fără nicio emoție.

Zălăuanilor, însă, nu le-au ieșit calculele și în jocul de vineri, de la Sighetu Marmației, unde au cedat cu scorul de 3 – 2 în fața formației conduse de George Zima, fostul tehnician al Zalăului.

Sighetenii au deschis scorul rapid, în minutul 7, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Alexandru Zaharia, dar patru minute mai târziu, Alexandru Negrean a restabilit egalitatea marcând pentru 1 – 1. În minutul 24, Paul Pedro a dus din nou Sighetul în avantaj, dar în minutul 27, Sergiu Pop a marcat pentru 2 – 2, acesta fiind și scorul pauzei.

După revenirea de la cabine, gazdele au fost mai prezente în joc, iar în minutul 58, Alexandru Zaharia a reușit „dubla”, marcând pentru 3 – 2.

În urma acestui eșec, primul din play-off, SCM Zalău rămâne pe prima poziție, cu 48 de puncte, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul celor de la CSM Olimpia Satu Mare.

One Thought to “SCM Zalău, la primul eșec din play-off”

  1. […] de vineri, de la Sighetu Marmației, unde au cedat cu scorul de 3 – 2… Articolul SCM Zalău, la primul eșec din play-off apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment