SCM Zalău, la prima victorie în amicale

După două eşecuri împotriva echipelor Sănătatea Cluj şi Universitatea Cluj, SCM Zalău a obţinut miercuri primul succes în amicalele din această vară. Echipa zălăuană a învins cu scorul de 1 – 0 CSM Satu Mare, în deplasare, golul victoriei fiind marcat de Dan Berci, în finalul primei reprize. Zălăuanii şi-au mai creat ocazii de gol, dar s-au făcut unele erori la finalizare, în timp ce gazdele au avut şi ele câteva oportunităţi de a înscrie.

Pentru formaţia zălăuană a fost ultimul meci dinaintea plecării în cantonament la Vatra Dornei, stagiul de pregătire fiind programat în perioada 26 iulie – 2 august. În cantonament, antrenorul Zima va pune accentul pe pregătirea fizică, dar va lucra şi pe partea tehnico-tactică, având în vedere că sunt destul de mulţi jucători noi, fiind schimbat şi sistemul de joc. Următorul amical este programat în data de 27 iulie, împotriva celor de la Sticla Arieşul Turda.

Sportul Şimleu a pierdut amicalul cu Unirea Dej

Sportul Şimleu a susţinut miercuri al doilea meci de verificare din această vară, echipa pregătită de Dacian Nastai întâlnind, în deplasare, Unirea Dej, formaţie promovată în Liga a II-a în această vară. Formaţia şimleuană a cedat cu 0 – 3, golurile dejenilor fiind marcate de Andrei Pop, Adrian Pop şi Alexandru Pop.

Şi Sportul Şimleu va efectua săptămâna viitoare un stagiu de pregătire, dar pe plan local.

 

Leave a Comment