SCM Zalău, învinsă la Cugir după ce condus cu 1 – 0

SCM Zalău rămâne fără victorie în deplasare şi după etapa a IX-a a Ligii a III-a, cedând sâmbătă după-amiaza cu scorul de 1 – 3 pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir. Zălăuanii, pregătiţi începând de miercuri de antrenorul Marius Paşca, au început bine jocul de la Cugir, iar în minutul şase au reuşit deschiderea scorului, prin Arnold Neures, jucătorul de cuoare reluând balonul cu capul în plasă după o centrare trimisă în careu de Sebastian Duma. Din păcate, bucuria zălăuani a durat până în minutul 25, când Metalurgistul a beneficiat deo lovitură de pedeapsă transformată de Marius Neagu. După alte opt minute de joc, gazdele au trecut în avantaj, marcator fiind Vitinha de freitas, jucător ce a activat în trecut şi în Liga Campionilor, în perioada cât a activat la CFR Cluj şi Ludogorets. Istoria jocului s-a scris până la pauză, SCM Zalău încasând golul cu numărul trei în minutul 40, cel care a marcat pentru gazde fiind Robert Dicu.
După nouă etape, SCM Zalău rămâne pe ultima poziţie în clasamentul Seriei a V-a, cu două puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita celor de la Minaur Baia Mare, formaţie situată pe locul cinci, cu 14 puncte.
SCM Zalău: Andrei Pop – Kinczel Ervin, Varga Markusz (min. 39, Gabriel Coţi), Răzvan Dulap, Denis Laza, Raul Vitan (min. 80, Alex Turcu), Florin Pop, Denis Cubaş (min. 46, Bogdan Boje), Sebastian Culda şi Arnold Neures. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

2 Thoughts to “SCM Zalău, învinsă la Cugir după ce condus cu 1 – 0”

  1. Anonim

    Se vede valoarea adevărat a lui pasca sa văzut ce a făcut și în liga 4 la galgau lau adus la scm Zalău sa facă minuni dar asta e valoarea lui păcat ca se va ajunge la retrogradare

  2. Anonim

    Pasca = PSD ist ,fara valoare de antrenor, bagat pe gat primarului ,la fel ca si Alin POP , fiul senatorului si a analfabetei …

Leave a Comment