SCM Zalău începe lupta finală pentru play-off

Liga a III-a de fotbal revine la finalul acestei săptămâni, cu etapa a 16-a din sezonul regulat. SCM Zalău, ocupanta locului patru, are de disputat trei partide cât trei finale, un meci mai important decât celălalt, cu ocupantele primelor trei locuri. Zălăuanii se află la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, Lotus Băile Felix, iar în caz de egalitate la puncte la finalul sezonului regulat, bihorenii sunt cei care se califică în play-off.

Formaţia zălăuană începe lupta finală pentru play-off sâmbătă, cu un meci dificil, pe teren propriu, întâlnind chiar liderul la zi, Gloria Bistriţa-Năsăud. În meciul tur, bistriţenii s-au impus cu 3 – 1, după nişte erori impardonabile în apărarea Zalăului. Lotul SCM-ului s-a schimbat faţă de cel din 2022, fiind aduşi în iarnă jucători cu experienţă, capul de afiş fiind ţinut de Stefan Nikolic, fostul atacant al Stelei. De altfel, muntenegreanul a şi marcat cele mai multe goluri în cele zece partide de verificare susţinute de SCM Zalău, în care s-au înregistrat şase victorii, trei egaluri şi o înfrângere.

Bistriţenii sunt la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, CSM Olimpia Satu Mare, care va va evolua sâmbătă pe terenul ocupantei locului trei, FC Bihor Oradea. Lotus Băile Felix va avea un meci relativ uşor în această etapă, urmând să întâlnească vineri, pe teren propriu, CFR 2 Cluj.

Partida dintre SCM Zalău şi Gloria Bistriţa-Năsăud este programată sâmbătă, la ora 15, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Cealaltă formaţie sălăjeană, Sportul Şimleu Silvaniei, va evolua în deplasare în prima etapă din acest an. Formaţia de la poalele Măgurii se va deplasa la Carei, pentru duelul cu Victoria din localitate, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 15.

One Thought to “SCM Zalău începe lupta finală pentru play-off”

  1. […] Liga a III-a de fotbal revine la finalul acestei săptămâni, cu etapa a 16-a din sezonul regulat. SCM Zalău, ocupanta locului patru, are de disputat trei partide cât trei finale, un meci mai important decât celălalt, cu ocupantele primelor trei locuri. Zălăuanii se află la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, Lotus Băile Felix, iar în caz de egalitate la puncte la finalul sezonului regulat, bihorenii sunt cei care se califică în play-off. Formaţia zălăuană începe lupta finală pentru play-off sâmbătă, cu un meci dificil, pe teren propriu, întâlnind… Citeste mai mult […]

Leave a Comment