SCM Zalău, fără victorie de trei etape

Două remize şi o înfrângere este bilanţul echipei SCM Zalău în ultimele trei etape din Liga a III-a de fotbal. După înfrângerea la limită suferită pe terenul celor de la FC Bihor, pentru echipa condusă de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci au urmat două remize „albe”. Prima, în urmă cu o săptămână, pe terenul ultimei clasate, CSM Sighetu Marmaţiei, iar a doua, vineri, în deplasarea de la Lotus Băile Felix. Duelul dintre două candidate la play-off, desfăşurat pe Stadionul Comunal din Sînmartin, a fost controlat în cea mai mare parte de SCM Zalău, care a şi irosit ocazia meciului în minutul 79, prin Bogdan Minteuan. Acesta a trimis balonul peste transversală din numai patru metri, cu poarta goală, fiind, probabil, ocazia campionatului. Gazdele au replicat în final, având o ocazie mare în minutele de prelungiri ale partidei.
După remiza de la Sînmartin, SCM Zalău se menţine pe locul patru în clasament, cu 17 puncte, urmând ca în runda viitoare să primească vizita formaţiei Victoria Carei.
SCM Zalău: Bogdan Miron – Ionuţ Sălăjan, Cristin Jalbă, Alexandru Cherecheş, Cătălin Ion, Cosmin Meşter, Vlad Moraru, Raul Stanciu, Vadim Calugher, Sergiu Pop şi Andrei Banyoi. Au mai evoluat: Bogdan Minteuan, Amir Jorza şi Liviu Mihai. Antrenori: Cristian Lupuţ (principal) şi Claudiu Cornaci (secund). Preparator fizic: Sergiu Moga.

3 Thoughts to “SCM Zalău, fără victorie de trei etape”

  1. […] Două remize şi o înfrângere este bilanţul echipei SCM Zalău în ultimele trei etape din Liga a III-a de fotbal. După înfrângerea la limită suferită pe terenul celor de la FC Bihor, pentru echipa condusă de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci au urmat două remize „albe”. Prima, în urmă cu o săptămână, pe terenul ultimei clasate, CSM Sighetu Marmaţiei, iar a doua, vineri, în deplasarea de la Lotus Băile Felix. Duelul dintre două candidate la play-off, desfăşurat pe Stadionul Comunal din Sînmartin, a fost controlat în cea mai mare parte… Citeste mai mult […]

  2. […] Două remize şi o înfrângere este bilanţul echipei SCM Zalău în ultimele trei etape din Liga a III-a de fotbal. După înfrângerea la limită suferită pe terenul celor de la FC Bihor, pentru echipa condusă de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci au urmat două remize „albe”. Prima, în urmă cu o săptămână, pe terenul ultimei clasate, CSM Sighetu Marmaţiei, iar a doua, vineri, în deplasarea de la Lotus Băile Felix. Duelul dintre două candidate la play-off, desfăşurat pe Stadionul Comunal din Sînmartin, a fost controlat în cea mai mare parte…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment