SCM Zalău, fără victorie de două etape. Sportul Șimleu a remizat la Luceafărul Oradea

După ratarea play-off-ului, SCM Zalău este la un pas să rateze și primul loc din play-out. Echipa pregătită de Marius Muntean și Alexandru Pop nu a mai câștigat din etapa a șasea, pierzând în etapa trecută cu scorul de 1 – 2 pe terenul celor de la Sportul Șimleu, iar sâmbătă, în runda a opta, a terminat doar la egalitate duelul CFR 2 Cluj. În urma acestei remize, Zalăul rămâne pe primul loc în play-out, dar la un singur punct de CSM Satu Mare, pe terenul căreia va juca săptămâna viitoare.

Sâmbătă, în duelul cu CFR 2 Cluj, SCM Zalău a avut o primă repriză modestă, în care nu a impresionat cu nimic, iar oaspeții au deschis scorul în minutul 22, prin Rodrigues Figueira. Atacantul Zalăului, Sergiu Pop, a restabilit egalitatea în minutul 50, dar în minutul 69, feroviarii au trecut din nou în avantaj. Cu 18 minute înainte de final, Mihai Onicaș a înscris pentru 2 – 2, iar până la final, zălăuanii nu au mai reușit să înscrie golul victoriei.

Sportul Șimleu a evoluat pe terenul ultimei clasate, Luceafărul Oradea, în fața căreia a terminat la egalitate, 1 – 1. Cătălin Vaida a deschis scorul în minutul 36, Sportul Șimleu intrând astfel cu avantaj la cabine. În partea secundă, gazdele au restabilit egalitatea în minutul 72, prin Nandor Suveg. După rezultatul de la Oradea, Sportul Șimleu rămâne pe poziția a treia în play-out, cu 37 de puncte, iar în runda viitoare va evolua pe terenul celor de la CFR 2 Cluj.

 

 

2 Thoughts to “SCM Zalău, fără victorie de două etape. Sportul Șimleu a remizat la Luceafărul Oradea”

  1. […] După ratarea play-off-ului, SCM Zalău este la un pas să rateze și primul loc din play-out. Echipa pregătită de Marius Muntean și Alexandru Pop nu a mai câștigat din etapa a șasea, pierzând în etapa trecută cu scorul de 1 – 2 pe terenul celor de la Sportul Șimleu, iar sâmbătă, în runda a opta, a terminat doar la egalitate duelul CFR 2 Cluj. În urma acestei remize, Zalăul rămâne pe primul loc în play-out, dar la un singur punct de CSM Satu Mare,  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Încă o dată se poate mulțumi la marele manager Pașca marius pentru rezultatul obținut cu CFR Cluj 2 se bate joc de banii zălăuanilor demisia pasca rușine demisia pasca

Leave a Comment