SCM Zalău, eșec rușinos pe teren propriu în fața Științei Explorări Baia Mare

Evoluție de neînțeles a voleibaliștilor de la SCM Zalău sâmbătă după-amiaza, pe teren propriu, în duelul cu Știința Explorări Baia Mare. Echipa care în urmă cu mai bine de o săptămână ținea piept liderului Corona Brașov, în fața căreia a cedat greu în tie-break, a fost de nerecunoscut sâmbătă. SCM Zalău a cedat cu un rușinos 0 – 3, la capătul unui meci în care Baia Mare a fost superioară la toate capitolele.

Șapte puncte a fost diferența din primul set în favoarea oaspeților, 18 – 25, iar în al doilea parțial, Baia Mare s-a impus cu 25 – 21. Zălăuanii au dat ceva semne de revenire în ultimul act, reușind chiar să conducă pe tabelă, dar, de la 13 – 10, băimărenii antrenați de Marius Botea au câștigat cinci puncte consecutiv, ducând scorul la 13 – 15. Diferența din final a fost de trei puncte, 22 – 25.

În urma acestui eșec, Zalăul rămâne pe locul opt, cu 26 de puncte, iar Baia Mare, ocupanta locului nouă, s-a apropiat la două puncte în spatele SCM-ului.

2 Thoughts to “SCM Zalău, eșec rușinos pe teren propriu în fața Științei Explorări Baia Mare”

  1. […] din primul set în favoarea oaspeților, 18 – 25, iar în al… Articolul SCM Zalău, eșec rușinos pe teren propriu în fața Științei Explorări Baia Mare apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Bani irosiți de caracatiță PSD,PNL

Leave a Comment