SCM Zalău, dintr-un amical în altul

Sport Club Municipal Zalău şi-a reluat luni pregătirile pe teren propriu, iar miercuri după-amiaza a susţinut al treilea amical din această iarnă, întâlnind în deplasare liderul seriei, ACS Comuna Recea. Maramureşenii s-au impus cu 5 – 3, golurile zălăuanilor fiind marcare de Raul Stanciu, Andrei Pavel şi Denis Cubaş.

Atât Marius Paşca, cât şi tehnicianul echipei din Recea, Ciprian Danciu, au folosit în acest amical toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie, mai ales că pentru antrenorul zălăuanilor era primul amical de după cantonament. De cealaltă parte, ACS Comuna Recea s-a pregătit până în acest moment doar pe plan local, urmând să plece în cantonament în perioada următoare.

„Stagiul de pregătire a fost o perioadă grea pentru toţi jucătorii, au fost 8 zile de acumulări, dar sunt mulţumit de cum s-au pregătit băieţii. Urmează o perioadă de pregătire tehnico-tactică, în care trebuie să punem la punct anumite automatisme, având în vedere numărul mare de transferuri efectuate. Am stabilit ca până în săptămâna dinaintea începerii returului să susţinem săptămânal câte două meciuri amicale. Partida de miercuri a fost benefică, dar s-a disputat în condiţii mai speciale, fără arbitri sistenţi, doar cu central. Mă nemulţumeşte puţin jocul din defensivă, pe atac stăm bine”, a declarat Marius Paşca.

Pentru formaţia zălăuană urmează sâmbătă un nou amical, SCM urmând să evolueze sâmbătă, tot la Baza Sportivă de la Iclod, dar împotriva juniorilor republicani de la Universitatea Cluj.

 

Alte articole

2 Thoughts to “SCM Zalău, dintr-un amical în altul”

  1. Anonim

    numai nu inteleg, de ce sunt platiti astia de la SCM Zalau? sa faca ce? cu ce rezultate? si de ce nu se finateaza singur clubul, din sponsorizari si sa-si gaseasca patron ! de ce trebuie sa fie tinut acest club din bani public ? mai bine ar finatat primaria 10 echipe de junior, de la3 ani pna la 16-18 ani ! iar astia „meseriasi” sa-si gaseasca patron !!

  2. Anonim

    SCM Zalău, dintr-un amical în altul , pentru asta bugetul local plateste milioane de lei !!

Leave a Comment